Af Mads Brandsen - 29/12-17 18:18

Michael turde ikke fortælle sin date om sin store hemmelighed: Nu er de blevet giftMichael turde ikke fortælle sin date om sin store hemmelighed: Nu er de blevet gift

Hvad nu, hvis den søde pige skrider så snart, hun opdager det?

storybild

(Billede: Privat)

41-årige Michael Rasmussen fra Viborg, der har været blind i flere år, var ikke i tvivl. Det ville være en dårlig idé at fortælle helt åbent, at han ikke kan ikke se.

Derfor stod det ikke i den profil på datingsiden dating.dk, som han oprettede for snart et par år siden.

»En dag fik jeg et brev fra profilen 'friskpige75'. Jeg tænkte, at enten var hun 75, eller også var hun født i 1975,« griner Michael Rasmussen.

»Hun lød som en spændende og sød pige. Jeg skrev tilbage til hende, og vi skrev frem og tilbage i nogle uger, hvor vi så begynder at skrive om at mødes. Jeg havde ikke lige fået fortalt alt om mig,« husker han om mødet med 'friskpige75', der i virkeligheden hedder Lone.

(Billede: Privat)

Det var ikke bare en forglemmelse.

»Jeg var bange for, at det ville skræmme hende væk. Jeg frygtede at blive afvist. I stedet tænkte jeg, at mine talegaver nok skulle hjælpe mig,« siger han.

De to mødtes på banegården i Aarhus. Måske ikke lige verdens mest romantiske sted, men det var praktisk, da Michael arbejder i Aarhus, men bor i Viborg, mens hun arbejder i Nørre Snede.

»Jeg ville gerne have mødtes hjemme hos mig, så hun kunne se, at jeg klarer mig selv. Men hun synes, vi skulle mødes et neutralt sted, og det var også fint.«

Selve mødet gik fint, men Michael Rasmussen tog ikke hjem med visheden om, at de ville mødes igen.

»Jeg tænkte, at det måske var det. Hun var måske lige blevet lidt chokeret,« husker han.

Efter en lang besked og en længere telefonsamtale, endte det dog med, at Lone tog til Viborg weekenden efter for at møde Michael igen. Det var godt, fordi hun oplevede ham på hans hjemmebane.

»Seende glemmer måske sommetider, at jeg er et helt almindeligt menneske, der bare ikke kan se.«

I løbet af februar blev de to kærester, og dagen før deres et-års-dag i februar i år, friede Michael til hende. I foråret flyttede hun ind hos Michael - og i september blev de gift.

Lone Rasmussen lægger over for TV Midtvest ikke skjul på, at hendes omgangskreds har udvist en vis skepsis.

»Folk har jo selvfølgelig spurgt, om det er det, jeg vil – om jeg vil være afhængig af, at han ikke kan se, og at jeg skal tænke det godt igennem. Men når folk har mødt Michael, så har de faktisk ændret det,« siger Lone Rasmussen.

»Udseendet er indpakning. Jeg er blevet forelsket i det, hun er indvendig. For mig betyder det ikke noget, hvordan hun ser ud,« tilføjer Michael Rasmussen.

Han mistede synet som følge af sukkersyge tilbage i 2005.

»Jeg har jo set en brud før. Bare ikke min egen,« siger han, der forsøger at være meget opmærksom på, at de er kærester - og at hun ikke er hans personlige assistent.

»Hun hjælper mig selvfølgelig, men det skal være på et niveau, hvor jeg ikke bare udnytter det. Vi skal huske at være kærester. Jeg får heldigvis stadig lov til at lave spændende ting herhjemme såsom at vaske op,« griner Michael Rasmussen med et smil i stemmen over hele situationen.

»Jeg har været virkelig heldig. Jeg svæver stadig på en lyserød sky.«

Har du hørt nytårsafsnittet af BTMX-podcasten 'Vi elsker clickbait'? Download den gratis i iTunes eller lyt med her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

1,2 mio. danske passwords lækket på...
bt.dk
Prins Harry har valgt sin forlover...
bt.dk
Wozniacki bedre rustet end tidligere:...
bt.dk
Pernille Skipper står foran sit livs...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx