Af - 31/01-17 12:33

Naboerne festede hele natten: Så skrev han et episk brevNaboerne festede hele natten: Så skrev han et episk brev

- I må ikke have hørt det kampråb, jeg lukkede ud klokken præcis 03:37. Det lød noget a la: 'SHUT THE FUCK UP'.

storybild

(Billede: Iuricazac)

Du kender det måske kun alt for godt. Hvor forfærdeligt det er at vende og dreje dig i sengen ude af stand til at falde i søvn, fordi naboen har gang i et lidt for højlydt skænderi, der trænger gennem alle vægge, eller bare fortsætter med at høre Justin Biebers 'Baby' igen og igen, da festen selvfølgelig ikke er slut, før man har hørt den tyve gange i træk.

En så forfærdelig nat havde en bruger på mediet Reddit angiveligt forleden.

Men i stedet for bare at ligge i sin seng og være sur over det, besluttede han sig dagen efter for at tage sagen til et helt nyt niveau i form af et meget passivt-aggressivt brev, som han hængte op i opgangen, hvor alle kunne læse det.

Tragisk mysterie i Tyskland: Seks teenagere fundet døde i skur
Tragisk mysterie i Tyskland: Seks teenagere fundet døde i skur

Også den kvindelige nabo.

Det rasende brev, som fylder en hel computerskrevet a4-side, delte han angiveligt efterfølgende på Facebook, hvor hans venner anbefalede ham også at dele det på Reddit, fordi det simpelthen var for sjovt.

Beskrivelsen af den forfærdelige nat lyder da også som noget, der er taget direkte ud af en amerikansk komediefilm, hvor brevskriveren, der på Reddit går under brugernavnet 'holdthedoor444', blandt andet har navngivet personerne Becky, Chad, Jen og Kristin.

I hvert fald begynder brevet således:

- Kære naboer, som festede i nat. At være højlydt i din egen lejlighed er én ting, men at lade Becky tumle rundt på gangen klokken 03:30 om natten, mens hun råber nedsættende, er noget helt andet.

16-årig meldte sig til fest på Facebook søndag aften: Mandag blev hun fundet død
16-årig meldte sig til fest på Facebook søndag aften: Mandag blev hun fundet død

Jeg kan forstå, at Kristin er begejstret for sit nye stewardesse-job hos Air Canada, men hun er nødt til at skrue fucking ned for det, fordi dine naboer forsøger at sove - og vi ved alle, at WestJet er bedre alligevel.«

Derfra går brevskriveren over til at beskrive bruddet mellem 'Chad' og 'Jen', som også blev omtalt højlydt til festen:

- Mens det er super tragisk, at Jen fandt ud af, at Chad havde været hende utro nogle dage efter, de havde været på en par-slædetur i Canmore, så ved Kristus, at ingen gider at høre om det klokken fire om natten.

Selv forsøgte han angiveligt at gøre de festende naboer opmærksomme på, at visse folk i opgangen mente, at de larmede for meget.

Der er 21 år mellem disse chokerende billeder: Nu advarer mor mod farligt stof
Der er 21 år mellem disse chokerende billeder: Nu advarer mor mod farligt stof

- I må ikke have hørt det kampråb, jeg lukkede ud klokken præcis 03:37. Det lød noget a la: 'SHUT THE FUCK UP'. Nej, I må ikke have hørt det, for Jens aggressive gråd-råben stoppede ikke før klokken 04:02, hvor hun blev hjulpet ud i en taxa med frisk opkast, der begyndte at skorpe, ned af sit tøj.

Brevskriveren slutter af med at sige, at gangen er et 'åndssvagt' sted at feste om natten - faktisk et åndssvagt sted at larme i det hele taget - og at han håber, naboen nu flytter ud.

- Du er ligesom den værste, skriver han.

Du kan læse brevet i sin fulde længe herunder:

My aggressive letter to some annoying neighbors from Calgary

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jakobs lille datter blev født for...
bt.dk
Alle måbede over popstjernen på tv:...
bt.dk
Præsten Marie angreb mænd i 40-års...
bt.dk
Åh nej: Sibirisk kulde på vej - her...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx