Af Lars Dinesen - 05/01-18 17:12

19-årige Selma vil giftes med 33 år ældre mand: Holdt det hemmeligt for familien i seks måneder19-årige Selma vil giftes med 33 år ældre mand: Holdt det hemmeligt for familien i seks måneder

Han sendte teenageren en venneanmodning på Facebook, og så gik det stærkt.

storybild

Den tyske lærerstuderende Selma Teichmann har sat sig for at blive gift med den 33 år ældre Maik Lier, som hun har mødt igennem Facebook. Kærligheden har dog kostet på forholdet til familien.

Det skriver Daily Mail.

En venneadmodning på Facebook fra en ældre kollega. Sådan begyndte romancen imellem den dengang 18-årige teenager fra Tyskland og den mand, som hun nu mener er den eneste ene. De mødtes, da kort arbejdede sammen.

»For Maik var det kærlighed ved første blik, da han så mig. Og så sendte han mig en anmodning og begyndte at skrive til mig. I begyndelsen svarede jeg ikke på særlig mange af hans beskeder. Han var meget vedholdende og skrev til mig hver dag. Lidt efter lidt, så begyndte jeg at åbne mig for ham, og vi skrev beskeder om alt og ingenting,« fortæller den tyske teenager ifølge Daily Mail.

Efter at have skrevet dagligt i tre måneder endte de to med at mødes personligt endnu en gang. I dag har de været uadskillelige i et år. De første seks måneder holdt den 19-årige Selma forholdet hemmeligt for sin familie, og siden hun afslørede alderen på sin nye flamme, har hun næsten ikke talt med sin nærmeste familie.

»Siden det tidspunkt, så har vores forbindelse til min familie været fyldt med problemer. Lige nu bor jeg sammen med Maik, fordi min familie ikke accepterer vores forhold og forsøger at holde os fra hinanden,« fortæller hun.

Hun forklarer, at de to har en særlig kontakt og deler mange kreative interesser.

»Vi taler samme sprog og har sammenfaldende interesser, såsom musik og tegneri,« lyder det fra Selma Teichmann.

I dag har Maik ikke kontakt med sine forældre og Selma taler ikke med sine forældre, vennerne accepterer dog deres forhold.

» Vi vil vise alle, at vi er lykkelige i vores forhold og at aldersforskellen ikke er noget, man skal gemme bort. Kærlighed har ingen alder, ingen grænser, ingen etiketter. Kærlighed er kærlighed. Uanset, hvad de tænker eller siger, så har alle retten til at være forelsket,« siger Selma Teichmann og forsætter:

»I år flytter vi officielt sammen. I fremtiden planlægger vi at blive gift og stifte familie.«

LÆS OGSÅ: 22 år langt ægteskab i opløsning: Gift Hollywood-stjerne taget i at kysse med kollega

LÆS OGSÅ: Game of Thrones-skuespillere: Det tænker vi om den sidste sexscene

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt TV-vært: Ulven er ikke farlig!
bt.dk
Konflikt kan koste Løkke magten: Se...
bt.dk
IMF-chef advarer USA og Kina: I ender...
bt.dk
Ekspert om Coops lukning af 47...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx