Af Sebastian Kirk - 05/10-17 16:20

Ville ikke lave ønskeliste: Så fik hans lillesøster en HELT genial idéVille ikke lave ønskeliste: Så fik hans lillesøster en HELT genial idé

Næste gang finder han nok på et reelt ønske.

storybild

Hvis man ikke vil sige, hvad man ønsker sig, må man forvente, at gaven bliver derefter, hvilket en australier måtte sande.

Hvis du ikke vil sige, hvad du ønsker dig til din fødselsdag, så må du forvente, at gaven bliver derefter.

Det måtte en australier ved navn Joel sande, efter hans 13-årige lillesøster havde spurgt ham, hvad han ønskede sig i fødselsdagsgave.

'Et eller andet, lol,' lød hans ligegyldige svar på hendes sms - og det var lige præcis, hvad han fik.

Den unge pige tog et screenshot af deres sms-korrespondance og laminerede det som fødselsdagskort, og med et guldfarvet gavebånd havde hun bundet det fast til noget så spændende som en suppeske.

'Min 13-årige søster synes, hun er vildt sjov,' skriver Joel til billedet, som han har delt på Reddit under brugernavnet WhuddupBoiz - og brugerne elsker det.

'Det er vildt sjovt. Hvis min datter lavede en smart-ass joke som denne, ville jeg være mega stolt,' skriver brugeren Evan_dood eksempelvis.

'Måske skulle du rent faktisk give hende et forslag næste gang,' supplerer Tessahawk.

Flere påpeger, at det rent faktisk er en ret lækker suppeske, så han har intet at være ked af. Og som en bruger pointerer, er det ikke kun det materielle, der tæller:

'Jeg vil vædde med, at det her vil forblive en del af dit liv som en 'kan du huske?'-historie ved familiesammenkomster.'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny lov i Sverige: Sex kun lovligt,...
bt.dk
Skatteministeren afslører: Så dyrt...
bt.dk
Var med på arbejde: Alexandra udtaler...
bt.dk
Politiker vil forbyde salg af tobak...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx