Af - 02/03-17 18:55; Opdateret: 02/03-17 19:24

13-årigs mystiske selfie går viralt: Hvad er det i baggrunden?13-årigs mystiske selfie går viralt: Hvad er det i baggrunden?

En amerikansk piges selfie går lige nu verden rundt. Der er nemlig noget i baggrunden, der ikke skal være der.

Bildstrecke im Grossformat »

Da 13-årige Haley Ogletree for nylig tjekkede de fotos igennem, hun havde taget med sin telefon på en fisketur med familien, fik hun pludselig et chok.

På en selfie, hun havde taget, opdagede hun nemlig, at der var noget mærkeligt i baggrunden. Og ved nærmere eftersyn kunne hun se omridset af en mand med kasket på - en mand, der slet ikke havde været med på turen.

Mystisk grotte afslører grusom hemmelighed efter 1.500 år
Mystisk grotte afslører grusom hemmelighed efter 1.500 år

På billedet kan man se Haleys bror Kolton i baggrunden - iført grøn trøje og en brun kasket. Men det er ikke ham, der vækker undren. Lige til højre for ham står der nemlig en mystisk mand, som ikke var der, da familien var på tur.

- Denne mand var IKKE med, og der var ingen andre ved den sø, hvor de fiskede, skriver Haleys mor, Jessica Ogletree, på Facebook, hvor hun har delt datterens foto.

Kan du se den? Her gemmer der sig en 1,8 meter lang pythonslange
Kan du se den? Her gemmer der sig en 1,8 meter lang pythonslange

- Haley kiggede sine billeder igennem og så dette. Hun flippede selvfølgelig helt ud og ringede til mig med det samme. Personligt synes jeg, det er ret sejt, fordi det er Koltons fødselsdag, og han fangede sin største fisk nogensinde! Det ser ud, som om manden er glad på hans vegne, skriver Jessica Ogletree.

Hendes opslag har på en uges tid fået mere end 6.000 likes og mere end 3.000 kommentarer. Flere brugere bemærker, at der må være tale om et spøgelse, mens nogen påpeger, at der måske er tale om en fejl i kameraet.

Nettet grubler over mystisk Kylie Jenner-foto: - Addd, hvad er det!?
Nettet grubler over mystisk Kylie Jenner-foto: - Addd, hvad er det!?

Andre mener imidlertid, at der muligvis er tale om, at billedet er blevet behandlet i Photoshop eller et lignende program.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

22-årige Sabrine er lokkedue: Hjælper...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Motorvej blev lukket i flere timer:...
bt.dk
Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx