Af Katrine Frederikke Wandrup - 09/10-17 18:45

Ny skønhedstrend? Kvinde giver sig selv lange næsehårNy skønhedstrend? Kvinde giver sig selv lange næsehår

Hvis du alligevel har et par overskydende falske øjenvipper, hvorfor så ikke bruge dem i næsen i stedet for på øjenlågene?

storybild

Den nye trend. (Billede: Privat foto)

En ny trend er måske på vej, efter Instagram-brugeren gret_chen_chen har delt et billede af sig selv på det sociale medie.

Billedet er taget nedefra, så alle har et godt udsyn til hendes næsebor, der er prydet af lange, mørke hår. Det er falske øjenvipper, som hun har klistret fast.

Generelt begynder skønhedsidealerne for kvinder at blive mere naturlige, og der er flere og flere, der undlader at barbere ben og armhuler, plukke dun på overlæben og trimme øjenbryn. I den forbindelse er gret_chen_chens påfund måske det nye. Og hvis du ikke selv kan vokse en imponerende busk ud af næsen, kan du gøre ligesom hende og bruge falske hår.

Alternativt er looket ideelt til Halloween, hvis du gerne vil ligne en, der har edderkopper kravlende ud af næsen, og så behøver du ikke længere bruge tid på hårfjerningsritualer, som ofte er tidskrævende, smertefulde og besværlige.

Det er ikke første gang, Instagram er kommet med idéer til nye skønhedstrends, og tiden vil vise, om næsehår vil blive lige så populært som contouring, mellemrum mellem lårene og 'ribcage bragging', som alle er skøre trends, folk har valgt at tage til sig – for når internettet siger, man skal, er der så en vej udenom?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se videoen: Modellen Joy går nøgen på...
bt.dk
14-årig rapper vælter Danmark: Vi har...
bt.dk
FN vedtager våbenhvile for Syrien:...
bt.dk
Wow: Her er Danmarks dyreste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx