Af Lars Dinesen - 28/07-17 19:08

Madi advarede fyrene på Tinder: Sådan tog hun affære, da hun blev trodsetMadi advarede fyrene på Tinder: Sådan tog hun affære, da hun blev trodset

Man skulle ikke tro, at man kunne skrive 'det kommer du til at fortryde' meget mere klart.

storybild

Her ses Madi Kohn. Privatfoto.

En 20-årig kvinde skrev en skrap Tinder-advarsel til fyrene imod at sende dickpics, da en fyr alligevel ikke respekterede hendes beskedne ønske, fik han kærligheden at føle. Moderlig kærlighed.

Madi Kohn fra den amerikanske stat Arizona har som mange andre kvinder modtaget en del uopfordrede billeder af fremmede mænds erigerede lem. Hun blev træt af dem, og skrev på dating-appen Tinder udtrykkeligt, at hun ville skrive til mændenes mødre, hvis de alligevel sendte hende et.

Det skriver Buzzfeed.

Her kom Ryan ind i billedet fra nabobyen. Efter at have skrevet 'For pokker, jeg kan ikke sove på grund af dig :P' til hende på billeddelingstjenesten Instagram, hvor han åbenbart havde fundet hende, fulgte han op med at sende et billede af sit bare vedhæng til den 20-årige kvinde.

»Han sendte mig alle mulige luskede, klamme og irriterende ting til mig. Til sidst sendte han et 'dickpic,' det kom klokken seks om morgenen, « siger Madi Kohn overfor Buzzfeed.

Et opslag delt af Madi Kohn (@madi_kohn_) den

Det ville den unge kvinde ikke finde sig i. Derfor undersøgte hun sagen og opdagede mandens fulde navn på hans instagram-profil. Derefter opsporede hun hans mor på Facebook. Hun sendte sønnens billede videre med ordene:

'Hej, jeg kan se, at din søn er Ryan. Jeg har aldrig talt med ham eller mødt ham i virkeligheden, men han har sendt mig dette billede igennem instagram, da han opdagede min profil. Vil du ikke være sød at forklare ham, at han ikke skal sende uopfordrede billeder til kvinder? Jeg har ikke bedt om det.'

Efter en dags tid fik hun svar på sin besked. Både på spansk og engelsk. Beskeden lød kort, at moren dårligt kunne tro, at hendes søn kunne finde være den samme, der havde sendt hende hudbilledet, men at hun alligevel ville tage en snak med ham.

Efterfølgende blev mandens fulde navn fjernet fra instagram-profilen, der også blev lukket næsten helt ned.

Don't mesh with me Manden forklarer efterfølgende overfor Buzzfeed News, at han ikke mener, at Madi Kohn kan bevise, at det er ham, der har sendt billedet.

»Jeg vil sige følgende: Hvis det var mig, så havde det, hun har gjort været ulovligt, Man kan ikke bare dele den slags private billeder uden samtykke,« siger han ifølge Buzzfeed.

Han siger samtidig, at hans mor ikke forstår ret meget engelsk, og derfor ikke forstod, hvad der blev skrevet til hende.

»Hun blev bare overrasket over billedet, hun fik tilsendt. Hun undskyldte det bedste, hun kunne, fordi hun ikke anede, hvad der foregik. Så ringede hun til mig og fortalte mig om det,« siger Ryan.

Han mener, at Madi Kohn går i medierne med sagen, da hans familie ikke reagerede på den måde, hun havde håbet på.

Hun håber dog på, at det kan afskrække andre mænd fra at sende billeder af deres penis.

I USA er det både ulovligt at dele andres nøgenbilleder uden deres samtykke og sende uopfordrede nøgenbilleder. Det samme gør sig gældende i Danmark.

I'm EDM as fuck, bro #rave #globaldancefestival #edm #plur

Et opslag delt af Madi Kohn (@madi_kohn_) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rygterne har svirret længe: Nu tager...
bt.dk
Brændt straffespark og drama:...
bt.dk
Kronprins Frederik tog røven på...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx