Af - 10/03-17 18:34

Genialt! Amerikansk rap-stjerne hylder Peter Palland på FacebookGenialt! Amerikansk rap-stjerne hylder Peter Palland på Facebook

Peter Palland går lige nu verden rundt.

storybild

Morten Jensen (midten) og Peter Palland (th.) på den røde løber ved Dansk Fodbold Award i 2009. (Billede: Scanpix/Nikolai Linares)

Hvem husker ikke ‘det falske sted’ og ‘Poul Rip Rap Rasmussen’?

Siden 1991 har danskerne kunnet følge med i de to danskere Morten Jensen og Peter Pallands liv med Downs-syndrom i TV 2-dokumentaren ‘Er jeg da helt gak, mor?’ og opfølgere, og de er efterhånden gået hen og blevet nationale klenodier.

LÆS OGSÅ: Ny trend i Danmark: Alle vil hedde Morten

Og nu - 26 år senere - har det store udland fået øjnene op for dem. Eller rettere en af dem. Et gammelt videoklip med en ung Peter Palland bliver således delt tusindvis af gange på Facebook.

I klippet ser man, hvordan 14-årige Peter Palland lige har tabt en kamp i bordtennis. Kameraet forsøger at få øjenkontakt med ham, men han gemmer sig bag sit bat og rækker i stedet en langemand frem mod linsen.

Årsagen til, at klippet har fået nyt liv, er, at den amerikanske rap-stjerne 50 Cent har delt en lettere redigeret version af videoen på Facebook under overskriften ‘This is too savage’ (Det her er for brutalt).

LÆS OGSÅ: Danske hitmagere prøver pludselig noget helt nyt, som du næppe havde forestillet dig

50 Cents version slutter med en gang gangster-rap (et remix af 2Pacs ‘Thug 4 Life) og teksten ‘Thug Life’. Og selv om det nok er de færreste af rapperens godt 37 millioner følgere, der forstår, hvad TV 2-journalist Nick Horup siger i klippet, så er budskabet vist ikke til at tage fejl af.

Som danske Christian W. Pedersen skriver i kommentarfeltet:

- Du ved, du er en ægte thug, når 50 deler! 😎🔥

LÆS OGSÅ: Sygeplejerske hyldes efter dette billede

Se 50 Cents ‘Thug Life’-version af Peter Palland i klippet herunder:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx