Af - 07/10-14 15:58; Opdateret: 08/10-14 15:25

3 danske fyre fik smart idé: Nu ruller pengene ind3 danske fyre fik smart idé: Nu ruller pengene ind

Er du træt af at vaske beskidte sokker og plettede skjorter? Tre iværksættere har skabt en god forretning ved at løse det problem for travle danskere.

storybild

Jannick Christensen, Karim Ben M’Barek og Max Børglum Stripp står bag hjemmesiden washa.dk (Billede: privatfoto)

I en travl hverdag vælger flere og flere danskere at shoppe på nettet og få varerne leveret direkte til hoveddøren. Så mon ikke der også er et marked for en netbaseret vasketøjs-service?

Den tanke havde 23-årige Karim Ben M’Barek fra København gået med i et stykke tid, og nu har han sammen med to barndomsvenner og iværksættere gjort ideen til virkelighed.

19-årig dansker har skabt million-forretning på rekordtid
19-årig dansker har skabt million-forretning på rekordtid

De har sammen startet virksomheden Washa.dk, der er en service, som består i at afhente og levere vaske- og rensetøj til døren – inden for 48 timer.

Firmaet samarbejder med renserier, som får del i omsætningen. Siden lanceringen i februar har de gennemført over 500 bestillinger og vasket over 4 tons tøj.

- Efterhånden foregår alt online. Alt er jo nemmere, hvis tingene kan gøres via internettet, og du kan gøre det, lige når du har lyst, siger Karim Ben M’Barek.

Simpel idé tog ham 8 timer - nu ruller millionerne ind
Simpel idé tog ham 8 timer - nu ruller millionerne ind

Det var dog ikke en helt nem opstart: Renserierne syntes, at ideen var god, men ville gerne se beviser for, at det også var en holdbar forretning.

Derfor måtte Karim sammen med de to partnere Jannick Christensen og Max Børglum Stripp i gang med at vaske tøj hjemme i deres egen vaskekælder.

Lejligheden blev hurtigt fyldt op med vaskestativer, for ordrerne fra især unge og travle børnefamilier begyndte hurtigt at vælte ind.

17-årige Cecilie fik en god ide: Nu sælger hun for millioner
17-årige Cecilie fik en god ide: Nu sælger hun for millioner

Nu har Washa.dk fået en aftale i hus med et renseri og er i dialog med Danmarks største renserikæde.

- I de første otte måneder har vi haft en omsætning på omkring 250.000 kroner, og vi planlægger at udvide til Roskilde, Odense, Aarhus og Aalborg, siger Karim Ben M’Barek.Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Årets hidtil dyreste hussalg: Så...
bt.dk
Efter tv-dokumentar: Direktør stopper...
bt.dk
Medie: Prins Charles fik gæster til...
bt.dk
Medie: Brøndby jagter tysker med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx