Af - 13/01-14 16:00; Opdateret: 13/01-14 16:44

'Køb nu - og få en Lamborghini med oveni''Køb nu - og få en Lamborghini med oveni'

Et firma i Dubai lover en vild gave til dem, der køber en af deres penthouselejligheder.

storybild

Hvis man alligevel er på udkig efter en penthouselejlighed i Dubai, er det måske værd at overveje, at man kan få en Lamborghini med i købet. (Billede: Polfoto/Delissen Gerlach)

Hvis man har rigtig mange penge, er det nogle noget anderledes tilbud, der er i øjenhøjde, end dem almindelige dødelige finder i Fona og H&M.

Sjælden Lamborghini til salg i Nordjylland
Sjælden Lamborghini til salg i Nordjylland

Boligsøgende i de Arabiske Emirater, der vælger at købe sig en luksuriøs penhouse-lejlighed i Dubai, får for eksempel kvit og frit en Lamborghini Aventador Roadster med i købet. Sådan én koster 2,2 million danske kroner plus afgifter.

Det er virksomheden Damac Properties i Dubai, der kører med det vilde tilbud, og det forudsætter, at man køber en af de endnu ubyggede lejligheder i højhuset Damac Maison, skriver Børsen.

Italienerne lancerer verdens dyreste bil nogensinde
Italienerne lancerer verdens dyreste bil nogensinde

Prisen på sådan en lejlighed er dog endnu ikke offentliggjort, men tager man Lamborghiniens pris i betragtning, er beløbet nok noget højere end det, man giver for en toværelses på Østerbro.

Det handler om at handle hurtigt, for slagtilbuddet gælder kun til og med 2. februar, hvor Dubai Shopping Festival slutter. Og hvis bankbogen ikke rækker helt til en af de helt dyre lejligheder, kan man også vælge en billigere model og få en BMW eller en Mini med, alt efter størrelsen.

Forskere: Mænd savler når de ser en lækker bil
Forskere: Mænd savler når de ser en lækker bil

Det er ikke første gang, Damac Properties giver biler væk i forbindelse med salg af deres lejligheder. Tidligere har man således kunnet få en Audi R8, A8, A6 eller A4 med i sit køb.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx