Af Lars Dinesen - 21/09-15 18:31

Bagmandspolitiet anker domme om kursfup med Parken-aktierBagmandspolitiet anker domme om kursfup med Parken-aktier

Tidligere Parken-topfolk Flemming Østergaard og Jørgen Glistrup blev kendt skyldige i grov kursmanipulation

storybild

Arkivfoto af en af anklagerne fra dommen om kursmanipulation. Den store retssag om insiderhandel i Parken -- med Don Ø. og Jørgen Glistrup på anklagebænken -- afgøres med dom. Til brug til web og avis vil vi gerne have friske billeder af aktørerne. (Billede: Polfoto/Adrian Joachim)

Bagmandspolitiet kontraanker domme mod "hovedaktørerne" i Parken-sagen, hvor Flemming Østergaard og Jørgen Glistrup begge blev kendt skyldige i kursmanipulation

Det oplyser statsadvokat Morten Niels Jakobsen, chef for Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet, SØIK, til Ritzau.

Parken anker dom om kursmanipulation på en million kroner
Parken anker dom om kursmanipulation på en million kroner

- Anklagemyndigheden anker mod dem, som vi opfatter som hovedaktørerne, fordi vi mener, at landsretten skal have mulighed for at tage stilling til denne sag. Det er den egnet til.

- Det drejer sig om handel med egne aktier. Hvornår er det kursmanipulation, og hvornår er det lovligt. Det er ikke et helt enkelt spørgsmål. Hvornår er man på den ene side, og hvornår er man på den anden side af stregen, siger Morten Niels Jakobsen.

Don Ø efter dom: Forstår ikke byrettens vurdering
Don Ø efter dom: Forstår ikke byrettens vurdering

Tidligere mandag besluttede Parken Sport & Entertainment at anke dommen i sagen om kursmanipulation med selskabets aktier, som Københavns Byret afsagde for to uger siden.

Parken modtog en bøde på en million kroner.

LÆS OGSÅ: Don Ø kan beholde milliongevinst trods dom for kursfup

LÆS OGSÅ: Don Ø kendes skyldig i kursfup

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx