Af - 12/06-16 21:06

Alexander købte kun sine Yeezys for at sælge dem videre: Jeg føler mig som et dårligt menneskeAlexander købte kun sine Yeezys for at sælge dem videre: Jeg føler mig som et dårligt menneske

I går kunne meget få danskere købe sig et par "Adidas Yeezy 750 Boost" designet af Kanye West. I dag bliver mange af skoene sat til salg for tre gange så meget.

I august lå mange unge i fire dages kø for at få fingrene i "Adidas Yeezy 350 Boost". Metroxpress fangede en af de glade købere - se reaktionen her. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

2.800 kroner. Så meget koster "Adidas Yeezy 750 Boost", der er de nye sneaks fra Kanye West. De blev sat til salg i den mørkegrå model i udvalgte danske butikker i går.

Men danskerne er åbenbart villige til at give meget mere end lidt under 3.000 kroner for et par mørkegrå "Adidas Yeezy 750 Boost". Således har skosalget udviklet sig til en ren videresalgsforretning.

Som metroxpress tidligere i dag skrev om, er der mange, der allerede nu har sat deres mørkegrå Yeezy 750 til salg på Trendsales til overpris.

YEEZY: Her er verdens mest sjældne sneakers
YEEZY: Her er verdens mest sjældne sneakers

En af dem, er den 21-årige lærervikar og pædagogmedhjælper Alexander Møller Timmermann. Han tilmeldte sig en såkaldt ”raffle” i Wood Wood - en ordning, hvor alle kan skrive sig op til at få lov til at købe skoene, og herefter trækkes der lod blandt alle de interesserede.

Alexander Møller Timmermann var så heldig at være en af de udvalgte.

- Jeg kunne ikke selv finde på at beholde skoene. Jeg synes ikke, de er specielt pæne, og jeg går ikke op i dyre sko. Da jeg fik at vide, at jeg var blevet udtrukket, var det derfor det samme som at nogle sagde ”Værsgo, her har du nogle gode penge i hånden”, fortæller han til metroxpress.

Alexander Møller Timmermann havde nemlig kun tilmeldt sig konkurrencen med henblik på videresalg. Han drømmer om at få 12.000 kroner for skoene.

Interesserer du dig for nye produkter og forbrug, og vil du opdateres med artikler om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

Der var en, der bød 6.000 kroner for dem, og det er da lidt vildt at få sig selv til at svare med et ”ej, det er lidt i den billige ende”. Jeg føler mig lidt som et dårligt menneske, men hvis jeg kan få en ferie ud af salget, så er jeg glad.
Det siger Alexander Møller Timmermann, der bor i Viby lidt uden for Roskilde.

YEEZY: Se Kanyes nye sneakers - uden Adidas
YEEZY: Se Kanyes nye sneakers - uden Adidas

Han har både sat skoene til salg på Den Blå Avis, Trendsales og på Facebook. Hos Wood Wood anbefalede medarbejderen ham nogle Facebook-grupper, hvor skoene kan sælges til høj pris. Det er dermed ingen overraskelse for butikkens medarbejdere, at deres kunder sjældent er dem, der ender med at gå med sneaksne.

- Det er da trist, at det er sådan nogle som mig, der ender med at købe skoene. Det er jo lidt synd for dem, der godt kan lide skoene, og som bliver nødt til at købe dem for mange penge, siger Alexander Møller Timmermann.

Sådan tjener og bruger Kim Kardashian sine penge
Sådan tjener og bruger Kim Kardashian sine penge

Anders Callesen fra Riskov var også en af de heldige, der blev udtrukket i Wood Woods’ raffle. Han håber nu på at få 10.000 for sine Adidas Yeezy 750 Boost.

- Jeg købte kun skoene med henblik på at sælge dem videre. Det er en hurtig måde at tjene penge, som kan supplere min SU, siger han til metroxpress.

Det er ikke engang første gang en fortjeneste på Kanye West-sneaks forsøder Anders Callesens tilværelse: I november var han også så heldig at få fingre i ”Adidas Yeezy 350 Boost”, som han købte for omkring 1.600 kroner og solgte videre for 4.500 kroner.

Jeg har ikke selv råd til at gå i så dyre sko, og jeg synes heller ikke, at det giver mening.
Det siger 21-årige Anders Callesen, der højest giver 1.000 kroner for et par sneaks.

Her er Alexander Møller Timmermann med sine sneaks, som han udelukkende købte for at sælge videre.

Anders Callesen

LÆS OGSÅ: Kanye West taler ud: Her er forklaringen på pinligt tweet

LÆS OGSÅ: Medie: Kardashians sagsøger bodyguard for disse afsløringer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx