Af Lars Dinesen - 10/10-17 19:16

Her er jobbet i København, hvor du skal være på Snapchat 37 timer om ugenHer er jobbet i København, hvor du skal være på Snapchat 37 timer om ugen

Gennemsnitslønnen i virksomheden er over 38.000 og det er et klart plus, hvis du er pjattet med teenagepiger.

storybild

Modelfoto.

Teenager for evigt?

Hvis du er et mindre geni på Instagram og Snapchat, så er du måske den helt rette til at bestride posten som social media-reporter på Vi Unge. Allers magasin for teenagere leder nemlig efter en ny medarbejder.

Niall Horan, makeup, emojis og kan du alle medlemmerne af One Direction på fingrene, så er du måske lige den, som ungdomsmagasinet leder efter i et nyt stillingsopslag.

'Du vil få arbejdsplads hos Aller Media på Havneholmen og blive en del af en sjov, kreativ og dynamisk redaktion – og så vil du komme helt tæt på verdens mest fantastiske og loyale målgruppe. Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat hurtigst muligt,' lyder det i opslaget.

TRUE!! #goals

Et opslag delt af Vi Unge (@viunge) den

Vi Unge lover, at du kan komme ud af huset og boltre dig i alt det, der måtte interessere og fascinere piger i teenagealderen. I opslaget ligger man dog vægt på, at man skal være struktureret og samtidig kunne holde mange bolde i luften. Det er også et plus, hvis man kan redigere video.

Her er et lille udsnit af, hvad bladet forventer af den succesfulde kandidat skal kunne:

  • Finde på masser af idéer (som teen-piger vil elske at se og opleve), lave storyboards og udføre dem i praksis
  • Lide at være (dig selv) foran kameraet
  • Lide at have mange bolde i luften og lave en sjov snap-story med højre hånd, samtidig med at du planlægger næste uges indhold på Instagram med venstre.
I opslaget står der ikke noget om, at reporteren skal være uddannet journalist og ej heller noget om løniveauet. Til gengæld viser Journalistforbundets lønstatistik, at journalister i mediehuset Aller i snit hiver 38.619 kroner hjem hver måned før skat.

Sidste frist for at søge jobbet er den 22. oktober og der skal søges igennem mediehusets rekrutteringssystem. Det kan du gøre her, hvor du også kan læse hele opslaget.

Tag en veninde, der betyder så meget for dig 

Et opslag delt af Vi Unge (@viunge) den

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu bliver det alvor: Det skal...
bt.dk
Støjberg var inviteret til at holde...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Derfor...
bt.dk
'X Factor'-Andreas gennemgik...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx