Af - 09/04-15 18:58

Emil Thorups skattegæld på 1,07 kroner kan koste ham 100 kronerEmil Thorups skattegæld på 1,07 kroner kan koste ham 100 kroner

Regningen er minimal og sendes via traditionel post. Det koster både for Emil Thorup og SKAT.

storybild

Emil Thorup er ikke en af de 955, der synes godt om hans skattegæld. (Billede: Privat foto)

Emil Thorup delte sin frustration ud over Instagram, da regningen fra SKAT landede i postkassen. DR-værten skylder det danske skattevæsen 1,07 kroner.

- Der må være grænser for galskaben. Er det et nyt tiltag, at SKAT er begyndt at gå i små sko? Siger Emil Thorup, som havde regnet med, at SKAT havde en bagatelgrænse.

- Kunne de ikke bare have ført det beløb videre til næste års årsopgørelse?

Trænger du til et smil? Kig på din netbank i dag
Trænger du til et smil? Kig på din netbank i dag

DR-værten stiller sig også uforstående over for, at SKAT involverer Post Danmark i opkrævningen, nu hvor Emil Thorup ligesom resten af danskerne er tilmeldt digital post. Det koster ikke bare SKAT i administrationsgebyr og porto, men også Emil Thorup må have yderligere penge op af lommen, hvis han ligeså vælger at ordne mellemværendet på traditionel vis gennem det danske postvæsen.

Det kunne være interessant at se, hvor meget 'badstanding' jeg kommer i, hvis jeg ikke betaler. Hvor stor skattegæld kan den ene krone udvikle sig til? Ender det med, at SKAT tilbageholder min løn?
Siger Emil Thorup, DR-vært

Vælger TV-kendissen at give efter og gå på posthuset, må Emil Thorup hoste op med 45 kroner for at betale regningen. Smutter han i Danske Bank med samme ærinde, koster det ham 'kun' 40 kroner at indbetale 1,07 kr.

Så mange milliarder skal Skat betale tilbage i overskydende skat
Så mange milliarder skal Skat betale tilbage i overskydende skat

Dumper TV-værten ind i Jyske Bank, må han slippe hele 100 kroner for at betale regningen på 1,07 kr., fordi han ikke er kunde i banken.

Metroxpress ville gerne have svar på, om det er almindelig praksis at sende så små beløb ud med traditionel post. Det er SKAT er ved at undersøge.

LÆS OGSÅ: DR-værter: Sådan føltes det at have en kikkert op i r****

LÆS OGSÅ: Emil Thorup ramt af Snapchat-hetz: Jeg modtog 500 nøgenbilleder på tre timer

LÆS OGSÅ: Dansk reality-stjerne har tv-hold med til fødsel

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx