Af - 13/01-17 06:31

Her kan vrede YouSee-kunder få tv til under 300 kronerHer kan vrede YouSee-kunder få tv til under 300 kroner

Måske er det tid til at gennemgå, hvad du betaler for dit tv-abonnement?

storybild

Adskillige utilfredse YouSee-kunder har truet med at opsige deres tv-abonnement oven på det landsdækkende nedbrud henover nytåret. Gør de alvor af truslerne, er der billigere alternativer. (Billede: Scanpic/arkiv)

Vrede YouSee-kunder har på Facebook-side stået på nakken af hinanden med harmdirrende opslag oven på det landsdækkende nedbrud nytårsaften.

Ender nogle af de utilfredse YouSee-kunder med at opsige deres abonnement, er der gode muligheder for at få tv-pakker til under 300 kroner om måneden hos andre udbydere, viser en undersøgelse fra prissammenligningstjenesten Samlino.dk.

Yousee bøvler fortsat med efterveer af nytårsnedbrud
Yousee bøvler fortsat med efterveer af nytårsnedbrud

- I en tid, hvor vi ser stigende priser på TV, er det interessant, at det stadigvæk er muligt at få hæderlige TV pakker for under 300 kroner, siger marketingdirektør i Samlino.dk, Mikkel Zimakoff.

Hos YouSee koster den lille tv-pakke med 22 kanaler inklusive to top 8-kanaler – TV2 og TV2 Charlie - 479 kroner om måneden inklusive bredbåndsforbindelse.

Folk raser over ny fejl hos Yousee
Folk raser over ny fejl hos Yousee

Skifter man til eksempelvis Fullrate Plus får man 33 kanaler – herunder hele seks Top 8-kanaler, blandt andre TV2, TV2 News og TV3 – for 229 kroner om måneden. Kombinerer man med et bredbåndsabonnement hos Fullrate med en 60/10 Mbit-forbindelse til 249 kroner om måneden, lander prisen på 478 kroner om måneden, mens den samlede pris lander på 348 kroner om måneden, hvis man kan nøjes med Fullrate Basis med 19 kanaler, herunder en (TV2) Top 8-kanal.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mimi Jakobsen forstår ikke nutidens...
bt.dk
Annette Heick: Dengang jeg var...
bt.dk
Barcelona smadrede Girona: Se...
bt.dk
Astana-dansker om lukningssnak: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx