Af Ritzau - 28/04-16 23:45; Opdateret: 29/04-16 10:53

Tiger-butikkerne skifter navnTiger-butikkerne skifter navn

Antallet af Tiger-butikker skal mere end fordobles frem mod 2020, siger direktør.

Bildstrecke im Grossformat »

Næsten hver anden dag åbnede der en ny Tiger-butik et sted i verden sidste år, og står det til folkene bag discountkonceptet, vil den voldsomme vækst fortsætte de kommende år.

Tiger-kædens administrerende direktør, Xavier Vidal, har planer om at nå op på 1500 butikker frem mod 2020, fortæller han til Børsen.

Interesserer du dig for erhverv, virksomheder og forbrug, og vil du opdateres med artikler om emnet? Så like MX Penge på Facebook.

I dag er der i underkanten af 600 Tiger-butikker verden rundt.

- Det er meget ambitiøst, det er mind-blowing, men det her selskab har kæmpe muligheder. Vi har en 2020-plan, som vi er et år inde i, og som vi følger, og hvis vi fortsætter, skal vi nok nå op på 1500 butikker i 2020. Vi har kapaciteten til at åbne 200 butikker om året, siger Xavier Vidal til Børsen.

Samtidig skal folk til at vænne sig til at kalde kæden for Flying Tiger Copenhagen. Det navn har man allerede afprøvet i Japan og USA, og det skal nu benyttes på alle de markeder, hvor Tiger gør forretning.

Den første Tiger-butik åbnede i Danmark i 1995, og siden er det gået stærkt for butikskæden, der ved årsskiftet talte 585 butikker i 28 lande ifølge Børsen.

Tiger er kendt for at sælge en lang række ting som for eksempel legetøj, spil, indretningsgenstande, kontorartikler og slik.


LÆS OGSÅ: Lydbøger skaber fremgang for eReolen

LÆS OGSÅ: Arbejdsmarkedet summer af liv trods sløj økonomisk vækst

LÆS OGSÅ: Markedspladsen eBay viser overraskende godt regnskab

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Sommer så på sin kone: 'Det var...
bt.dk
'Notting Hill'-stjerne død: Blev kun...
bt.dk
Kuldechok over Europa: Mindst fire...
bt.dk
Superstjerne vender hjem med flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx