Af - 26/01-17 18:25; Opdateret: 26/01-17 19:00

Populær blogger afslører: Jeg tjente 800.000 kroner i januarPopulær blogger afslører: Jeg tjente 800.000 kroner i januar

Der kan være rigtig gode penge i at at være blogger, afslører en af Norges største af slagsen.

storybild

Norske Anna Rasmussen, der skriver bloggen 'Mamma til Michelle' tjener fedt på at blogge, afslører hun nu. (Billede: Guro Holmene, Nettavisen)

Bloggere er populære som aldrig før, og mange af dem er gået hen og blevet store stjerner i deres hjemland, fordi så mange følger dem på sociale medier.

For mange af dem er det da også blevet en decideret levevej - men hvad tjener man egentlig på at åbne op og skrive om sit liv og sine problemer?

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om forbrug, iværksætteri og arbejdsmiljø.

Det er ikke ligefrem noget, de fleste bloggere skilter med - økonomi er trods alt en privat ting. Men nu løfter en af Norges største bloggere sløret for sin indtægt. Og det er ikke pebernødder, vi taler om.

- Det er altid et stort tema, hvad vi ‘dumme’ bloggere tjener om måneden. Hvorfor vi, som ikke laver en skid, kan få så meget igen for så lidt, indleder Anna Rasmussen et af sine seneste opslag.

Iværksætter-succes: Tjener boksen på kendte bloggere
Iværksætter-succes: Tjener boksen på kendte bloggere

Den 20-årige nordmand, der er mor til tre, skriver bloggen ‘Mamma til Michelle’, som ifølge sitet Blogglisten.no er den tredjestørste i Norge, hvor blogs er utroligt populære.

- Penge vil alligevel altid være et tema, og jeg føler for første gang, at jeg ikke længere er alene om at ønske at fortælle, hvor meget, jeg faktisk tjener på det arbejde jeg, og alle andre bloggere, gør. Jeg føler selv, at det er begyndt at gå op for de fleste, at der er mange penge i en veldrevet blog, skriver Anna Rasmussen og går så direkte videre til de tørre tal:

KA-CHING: Så meget tjener bloggere på Instagram-opslag
KA-CHING: Så meget tjener bloggere på Instagram-opslag

- Jeg formåede i 2015 at tjene hele 2,3 millioner (norske kroner - cirka 1,9 millioner i danske, red.) på min blog. Det var jeg meget stolt over … I 2016 havde jeg ingen blog-aftale, det vil sige, at jeg stod for alt som sponsoraftaler selv (...) Så jeg tjente selvsagt mindre end året før, men jeg formåede alligevel at tjene 1.557.511 kroner (1.296.243 danske, red.).

Nu har Anna Rasmussen igen fået en blog-kontrakt. Det betyder, at hun foruden sponsorindtægter tjener penge pr. læser - og det er virkelig noget, hun kan mærke.

Blogger-babe griller Nikita og veninderne: Jeg er ikke imponeret
Blogger-babe griller Nikita og veninderne: Jeg er ikke imponeret

- Jeg har allerede i januar 2017 sendt fakturaer for over 800.000 kroner uden moms (665.000 danske kroner, red.). Og jeg er klar til at starte 2017 med mange gode samarbejder, men ikke mindst på at tage jer med på en ny rejse i mit liv, skriver hun og fortsætter:

- Hvad enten det er hverdagslivet, frieri og giftemål eller barn! Tusind tak til dig, der gør det muligt for mig at give mine børn et liv med tag over hovedet og mad på bordet.

LÆS OGSÅ: Ærlig Fie Laursen: 'Dette vil forandre mit liv'

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Patient døde da sygeplejerske faldt i...
bt.dk
Syv-årig dreng faldt gennem isen: Nu...
bt.dk
Politiet: Mand fundet død i havn er...
bt.dk
Lavede kæmpe brøler mod Messi:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx