Af - 27/08-14 22:30

Boligsælgere bruger 'lokkemad': Gratis bil og koncertbilletterBoligsælgere bruger 'lokkemad': Gratis bil og koncertbilletter

Selvsalg af boliger boomer, og mange danskere tænker kreativt for at komme af med deres hus eller lejlighed.

storybild

Hvis du skulle være interesseret i dette hus i Frederikshavn, så følger der en ny Citroën C1 kvit og frit med. (Billede: Klikhouse.dk)

Køb min bolig - og få et par Rolling Stones-billetter, en bil eller en luksus-middag med i købet.

Den slags kreative salgspåfund er blevet mere udbredte i takt med, at et stigende antal danskere sælger deres hus eller lejlighed på egen hånd uden om ejendomsmæglerne, oplyser boligportalen Klikhouse.dk.

- Det er interessant, hvorledes danskerne ikke bare i stigende grad begynder at sælge deres huse selv, men også tænker i merværdi og marketingtiltag for at få salget igennem, siger Robert Friedrich, der er salgs- og kommunikationsansvarlig hos Klikhouse.dk.

Andelsboliger sælger sig selv
Andelsboliger sælger sig selv

Som eksempler nævner han blandt andet et par fra Herning, der tilbød eventuelle købere et par attraktive koncertbilletter som led i handlen.

En anden sælger lokker med en bil oven i købet, og et tredje par tilbyder ved overtagelsen af deres bolig at fylde køleskabet op med lokale råvarer og lave en lækker middag til de nye ejere.

Johannes Gonge fra Frederikshavn har i øjeblikket en villa på 134 kvadratmeter til salg. Den koster 995.000, men som bonus medfølger der en sprit-ny Citroën C1.

- Jeg kontaktede først en ejendomsmægler, og han skulle have omkring 75.000 for at sælge boligen, så jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne sælge boligen selv og give en bil med i købet, siger Johannes Gonge, der dog også tilbyder 75.000 kroner kontant, hvis ikke køberen har brug for en bil.

Her bliver andelsboliger solgt på 10 dage
Her bliver andelsboliger solgt på 10 dage

En optælling, som Boliga.dk har foretaget, viser, at andelen af nyopslåede andelsboliger, som sælges privat, er steget fra 17,1 procent i august 2013 til 34,3 procent i år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tre mænd uden for livsfare efter...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Morten bruger 5.700 kroner for meget...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx