Af - 14/10-14 09:18

Trustpilot anklages påny for mafia-metoderTrustpilot anklages påny for mafia-metoder

Trustpilot vil presse os til at købe ydelser, siger iværksætterfirma, som kræver 100.000 kroner i erstatning for injurier. Grundløse anklager, lyder det fra Trustpilot.

storybild

Phonetrade.dk opkøber, reparerer og videresælger tablets og smartphones. Virksomheden mener, at Trustpilot bruger ublu metoder. (Billede: Udsnit af Phonetrade.dk's hjemmeside. )

Trustpilot vil i nærmeste fremtid modtage et brev fra iværksættersætter-virksomheden Phonetrade.dk's advokat med krav om at blive fjernet fra Trustpilots site samt et krav om 100.000 kroner i erstatning for injurierende påstande om Phonetrade.dk på Trustpilot.

Trustpilot-app snyder danskerne: Fjerner dårlige anmeldelser fra Facebook
Trustpilot-app snyder danskerne: Fjerner dårlige anmeldelser fra Facebook

Sådan lyder det far Phonetrade.dk's salgschef Morten Zachariasen, der mener, at det er mere end påfaldende, at Trustpilots administrator-team har sendt en række positive anmeldelser af Phonetrade.dk i karantæne, efter Phonetrade.dk takkede nej til at købe adgang til Trustpilots mail-system. Samtidig mener Phonetrade.dk, at Trustpilot helt bevidst undlader at fjerne falske, injurierende anmeldelser, selv om Phonetrade.dk flere gange har gjort Trustpilot opmærksom på problemet.

Fupside med Ray Ban-solbriller ser nu helt anderledes ud
Fupside med Ray Ban-solbriller ser nu helt anderledes ud

- Vi vil ikke finde os i det længere. De injurierende anmeldelser er dybt skadelige for vores virksomhed. Der ligger for eksempel en anmeldelse, hvor anmelderen skriver, at vi vil blive politianmeldt. Det er vi aldrig blevet. Hvis ikke Trustpilot imødekommer vores krav, mødes vi i retten, siger Morten Zachariasen.

Trustpilot afviser gennem kommunikationschef Mathilde Lykke Bülow alle anklager og gør det samtidig klart, at Phonetrade.dk i lighed med andre virksomheder ikke kan blive fjernet fra Trustpilot.dk.

Dansk tøjbyttemarked tager til USA
Dansk tøjbyttemarked tager til USA

- Vi er et community for forbrugerne. Det er dem, der bestemmer hvilke virksomheder, der bliver anmeldt.

I 2012 erkendte Trust-pilotdirektør Peter Holten Mühlmannat over for Kontant på DR 1, at en nu fyret salgsmedarbejder havde brugt 'mafialignende'-metoder over for kunderne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Brand i ejendom i København: Bygning...
bt.dk
Otte år gammel artikel kommer...
bt.dk
Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx