Af David Andersen - 06/10-17 13:33

Lufthansa med nyt tilbud: Flyv til USA for 1.000 kronerLufthansa med nyt tilbud: Flyv til USA for 1.000 kroner

En smuttur til New York eller Los Angeles har aldrig været billigere.

storybild

Der er priskrig i luften, og det kommer nu endnu en gang kunderne til gode.

Presset af lavprisselskaberne har Lufthansa nu indført et 'Economy Light'-tilbud, hvor man kan flyve til udvalgte destinationer i USA fra Danmark for kun 2.000 kroner t/r inklusive skatter og afgifter.

Det skriver Lufthansa i en pressemeddelelse.

Man får mad og drikke om bord med i prisen, men må kun medbringe håndbagage - man kan dog indtjekke bagage mod et stort gebyr. Derfor ligner tilbuddet især en god idé for dem, som vil til USA på forlænget weekend.

Tilbudsprisen gælder til destinationerne New York, Miami, Orlando, Tampa, San Francisco og Los Angeles.

Pressemeddelelsen fra Lufthansa:

Fra i dag kan Lufthansas kunder, der flyver til USA fra Danmark, Sverige eller Norge booke economy "Light" produktet på udvalgte langdistanceruter. Bookingen sker via LH.com. Den nye billettype inkluderer et styks håndbagage og ingen indchecket bagage og er derfor billigere end den hidtil billigste. Mad og drikke er dog fortsat en del af pakken til passagererne ombord. Lufthansa har siden 2015 oplevet stor succes efter lanceringen af denne type billet på kontinentale ruter, og derfor bliver konceptet nu testet på udvalgte interkontinentale ruter.

Passagerer, der flyver fra Billund eller København, har mulighed for at booke "Light" billet på ruter til New York (EWR, JFK), Miami, Orlando, Tampa, San Francisco og Los Angeles. Light-billetterne er tilgængelige som returbilletter fra 16. oktober, og priserne starter på 2.000 kr. (København - New York t/r, skatter og afgifter inklusive). Passagerer, der booker disse billetter, vil modtage samme service ombord og have mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser så som tidlig pladsreservation.

Gabriel Leupold, Senior Director of Sales for Lufthansa Group for de nordiske og baltiske lande udtaler: "Vi er meget tilfredse med at afprøve dette produkt på udvalgte interkontinentale ruter fra Danmark. Vores skandinaviske passagerer har nu mulighed for at nyde fordelene ved et bredere udvalg af billettyper på langdistanceruter. Med denne nye "Light" mulighed giver vi passagererne chance for at vælge de passende komponenter til deres flyrejse til de respektive amerikanske byer. At teste nye produkter passer godt ind i vores distributionsstrategi om at finde de kanaler, der er bedst egnet til nye produkter, som matcher vores kunders behov. I dette tilfælde, hvor billetten bookes gennem Direct Connect på LH.com, giver det os mulighed for at finde ud af, hvad kunderne egentlig vil have."

Når man bestiller ovenstående ruter på LH.com, vil passagerer, der leder efter et fly på Economy Class med afrejse fra den 16. oktober, blive præsenteret for tre billettyper; den nye light, samt Basic produktet og Premium Economy.

De forskellige typer af Economy billetter på de udvalgte ruter:

Light

Den nye Light- billet er det mest økonomiske valg for dem, der kun rejser med håndbagage og ikke har brug for nogen fleksibilitet i forbindelse med billetten. Hverken ombooking eller refundering er muligt med denne billettype. Hvis det ønskes, kan kunden booke et stykke indchecket bagage (fra 60 USD per vej) og booke avanceret pladsreservation op til 48 timer før afgang mod et ekstra gebyr.

Basic

Basic -billetten inkluderer mulighed for at indchecke et stykke bagage på max 23 kg udover et stykke håndbagage. Denne billettype tilbyder også muligheden for, at passagerer kan reservere deres ønskede sæde mod et ekstra gebyr. Basic-billetten er mere fleksibel end Light-billetten, da den kan ombookes til et andet fly på samme strækning mod et gebyr.

Basic Plus

Basic Plus inkluderer det samme som Basic-billetten. Derudover har passagerer med denne billettype også mulighed for at refundere billetten mod et gebyr.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sjællandsk kvinde vandt endelig: 'Jeg...
bt.dk
Jeg havde to magiske tal i min...
bt.dk
Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
Læge kiggede stortalent i øjnene, da...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx