Af - 29/10-16 11:27

Klar i butikkerne: Nu er den selvsnørende sko endelig virkelighedKlar i butikkerne: Nu er den selvsnørende sko endelig virkelighed

Skoen, der kan snøre sig selv, bliver klar til julehandlen.

Bildstrecke im Grossformat »

Den har været længe undervejs. Nogle vil sikkert mene, at den selvsnørende sko har været savnet lige så længe, som snørebåndet har eksisteret.

Men nu er det endelig virkelighed. 2016 bliver således året, hvor mennesket ikke længere behøver at bukke sig ned og slå en sløjfe på snøren, så skoene sidder fast på foden. For fremover klarer skoene det helt selv.

Sidste efterår smed Nike lidt af en bombe, da skogiganten annoncerede, at der var gang i udviklingen af en selvsnørende sko. Og nu står det klart, at Nike holder ord, og den amerikanske sportsudstyrsproducent lover at skoen, Nike HyperAdapt 1.0, kommer til at stå i butikkerne fra den 28. november, skriver Wired.

Skoen er således klar til julesalget, men hvis danskere bare må have fat i de teknologiske vidundere, der fungerer ved, at skoen strammes om foden ved et batteridrevet system, hvor censorer i bunden registrerer vægten og fodens position i skoen hos den, der træder ned i den, så skal de enten en tur til staterne eller finde en relevant nethandel.

Nike sneakers solgt for vanvittig pris
Nike sneakers solgt for vanvittig pris

Således er det indtil videre kun planen, at Nike HyperAdapt 1.0 kommer til salg i udvalgte, amerikanske butikker.

Så mange sko sælger Nike i sekundet
Så mange sko sælger Nike i sekundet

Sådan får du fat i Nikes hidtil vildeste sneakers - og støtter et godt formål
Sådan får du fat i Nikes hidtil vildeste sneakers - og støtter et godt formål

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx