Af - 29/04-16 12:13

Fire Netto-butikker får åbent døgnet rundtFire Netto-butikker får åbent døgnet rundt

Nu får flere kunder i hovedstadsområdet mulighed for at handle om natten. Fra 1. maj vil fire Netto-butikker holde åbent 24 timer i døgnet.

Bildstrecke im Grossformat »
Foruden de otte døgnåbne butikker i København, har Netto to butikker i Nordsjælland, en i Aarhus og en i Odense med åbent 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Årets Netto på det øvrige Sjælland, 2016. - Der er nærmest en familiær dialog mellem kunder og ansatte i butikken, og atmosfæren er helt utrolig. Samtidig er Netto Fejøgade en butik, der er kendt i byen for sin høje butiksstandard, og det nævner kunderne ofte, når de besøger butikken. Derfor er det fuldt fortjent, at de vinder prisen, forklarer Michael Jensen, der er regionschef for alle Netto-butikker i Region Sjælland. På billedet ses blandt andet butikschefen for Netto i Fejøgade, Niels Møller-Petersen, og regionschefen. Årets Netto i København, 2016. - Netto Nørrebrogade 43 er en af de butikker, der modtager flest anderkendende og rosende ord fra kunder i hele Danmark. Butikken er kendt i lokalområdet for sin høje service, og det er på trods af begrænset plads. Samtidig har de ansatte et unikt sammenhold, og de gør altid deres ypperste for at give kunderne en god oplevelse. Derfor er det fuldt fortjent, at de vinder prisen, forklarer Kenneth Luxhøi, der er regionschef for alle Netto-butikker i København. På billedet ses blandt andet butikschefen for Netto på Nørrebrogade 43, Mark Hales Pedersen, og regionschefen. Årets Netto vest for Storebælt, 2016. - Netto Grundtvigs Plads får ofte rosende ord med på vejen fra kunder, fordi butikken altid fremstår flot og er fyldt med varer. De ansatte har altid fokus på at levere de bedste resultater for kunderne, og de har et stærkt sammenhold. Dét smitter af på kundeoplevelsen i butikken, og derfor er det fuldt fortjent, at de vinder prisen,siger Claus Sjödin, der er regionschef for alle Netto-butikker vest for Storebælt. Hvert år hyldes de bedste Netto-butikker, og som noget nyt skal kåringen i år fejres med kunderne fredag den 29. april. Fredag vil der derfor være 20 procent rabat på alt frugt og grønt, og Nettos ikoniske hund Scottie vil fra klokken 15-18 dele slikposer og bamser ud til børnene i de tre Netto-butikker, som har vundet.

Nu får københavnerne i alt otte Netto-butikker, som de kan handle i døgnet rundt. Klik videre i galleriet for at se, hvilke tre butikker der i år blev kåret som årets Netto.

Løber du tør for mælk klokken to om natten i København, er der ingen grund til panik. Fire Netto-butikker i hovedstadsområdet vil fra 1. maj holde åbent 24 timer i døgnet.

De fire butikker er:

Hvidovrevej


Hillerødgade


Nrd. Frihavnsgade


Gentoftegade

Interesserer du dig for erhverv og forbrug, og vil du opdateres med artikler om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

Det er blevet netop disse fire butikker, fordi de alle dagligt har en meget høj omsætning i forhold til, hvor store butiksarealerne er. I nogle tilfælde giver det udfordringer for kunder og personalet.

Ved at have åbent om natten kan arbejdsopgaver som vareopfyldning og rengøring flyttes til de mere stille timer. På den måde står butikkerne pænere i de travle timer, og medarbejderne får frigivet mere tid til kundeservice.

Her er de tre bedste Netto'er i Danmark
Her er de tre bedste Netto'er i Danmark

Det er første gang, vi udvider åbningstiderne på fire døgnåbne Netto-butikker på samme tid. København er dét område, hvor vi har allerflest kunder, og derfor har vi også et godt kundegrundlag til at skrue op for antallet af de 24-timers åbne butikker netop her.
Det siger Brian Seemann, direktør for Netto Danmark i en pressemeddelelse.

Med de fire nye døgnåbne Nettoer, er der sammenlagt otte københavnske Netto-butikker, som har åbnet 24 timer i døgnet.

LÆS OGSÅ: Netto hyldes for denne lumre reklame igen, igen og igen

LÆS OGSÅ: Tag styrtet ned i Netto, mens der var handlende i butikken

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx