Af - 03/09-13 10:17

Betal 100 kroner for at bruge kassen i Jyske BankBetal 100 kroner for at bruge kassen i Jyske Bank

Hvis du ikke er kunde hos Jyske Bank, koster det fremover 100 kroner at hæve penge ved kassen.

storybild

(Billede: Pressebillede / Jyske Bank)

Mens mange andre banker lukker kasserne, har Jyske Bank valgt at bevare sine kasser. Men det kommer til at koste kassen at bruge kassen.

Hvis man ikke er kunde i Jyske Bank skal man forvente at skulle slippe 100 kroner ved kassen for ydelser som at betale indbetalingskort, kontant hævning fra sit kort, indbetaling og veksling af check. Endnu dyrere er det, hvis man ønsker optælling af mønter eller køb og salg af valuta. Det koster nemlig hele 150 kroner.

- Jyske Bank har i dag kasser i alle afdelinger bortset fra én. Kasserne er dyre i drift, men vores afdelinger har vurderet, at der er et stort behov i lokalsamfundet – ikke mindst i takt med, at andre banker er begyndt at lukke kassen, skriver Jyske Bank i en pressemeddelelse.

Dette er særlig med henvisning til de to storbanker Nordea og Danske Bank, der begge lukker kasser – og filialer – på stribe.

- For at undgå at trække i nødbremsen og blive tvunget til at lukke en masse kasser i Jyske Bank, er vi derfor nødt til at hæve prisen for at bruge kassen, hvis du ikke er kunde i Jyske Bank, fremgår det i pressemeddelelsen.

For kunder i banken bliver det også dyrere. Et indbetalingskort vil koste 35 kroner at betale i kassen, mens veksling af check koster 50 kroner, køb og salg af valuta 35 kroner og optælling af mønter 25 kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skatteministeren afslører: Så dyrt...
bt.dk
Geggo afslører: Jeg er startet på en...
bt.dk
Dansker bag banebrydende forskning:...
bt.dk
Politiet jagter mand med specielle...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx