Af - 25/03-15 12:02; Opdateret: 26/03-15 12:37

Gratis is: Se hvor, hvornår og hvordan du får fingrene i demGratis is: Se hvor, hvornår og hvordan du får fingrene i dem

Frisko graver 100.000 is ud af fryseren og fejrer, at foråret er på vej.

Bildstrecke im Grossformat »

Se sidste års top ti over danskernes foretrukne is. Bemærk, at forskellige is-producenter er repræsenteret her.

Sidste år blev 100.000 gratis is revet væk, da Frisko og 7-Eleven for sjette år i træk bød det danske forår velkommen. På søndag d. 29. marts, kan du bytte et smil for en gratis is, når urene stilles en time frem.

Det kræver kun et smil og en god idé om, hvor din lokale 7-Eleven ligger. På søndag kvitterer Frisko med en gratis is for at fejre, at issæsonen officielt er startet, og der derfor er lidt mere at smile af.

- Vi kan alle sammen bruge lidt flere smil i vores hverdag. Is er næsten altid forbundet med gode minder, smil og glæde, og derfor vil vi gerne sprede 100.000 smil gennem gratis is. Og selvfølgelig fejre at det er sommertid, siger Brand Manager hos Frisko, Marie Louise Bach i en pressemeddelelse.

Top 10: Her er danskernes favorit is
Top 10: Her er danskernes favorit is


I år giver udvalget af gratis is udvidet en smule i forhold til tidligere år.
Ben & Jerry’s Cinnamon Buns og Magnums nye Magnum First Kiss Crème Brûlée. Til dem, der foretrækker en mere traditionel smag, er der Friskos evige klassiker Filur, som har sine rødder helt tilbage til 1930’erne.

Alle danskere er inviteret med til Danmarks største is-uddeling og til at starte sommeren med et smil og en iskold nyhed fra Frisko, der kommer til at foregå i 189 7-Eleven butikker landet over.

Ny sund superchokolade på vej - sødere og bedre for dig
Ny sund superchokolade på vej - sødere og bedre for dig- Frisko Sommertid er en unik mulighed for, at vores mange dygtige købmænd kan sprede noget glæde hos vores kunder. Service er en del af vores markedsføring, og en dag med forår og gratis is bruger vi naturligvis til at vise vores egne brede smil i alle landets butikker”, siger Morten Vedel, Indkøbschef i 7-Eleven.Hvor og hvornår?
Frisko Sommertid finder sted søndag d. 29. marts kl. 12 og et par timer frem, eller så længe lager haves i de 189 7-Eleven butikker. Når lageret af gratis kampagne-is er tømt, er der resten af dagen halv pris på Friskos pindeis og vafler i alle 7-Eleven-forretninger.

Danskernes slikforbrug er på vej mod verdensrekord
Danskernes slikforbrug er på vej mod verdensrekord

LÆS OGSÅ: Ny chokolade får dig til at se yngre ud

LÆS OGSÅ: 9-årig fyr tjener millioner på at teste Kinder-æg og Lego

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx