Af - 09/05-16 12:17; Opdateret: 09/05-16 12:48

Top 10: Her er de dummeste ting, turister har gjortTop 10: Her er de dummeste ting, turister har gjort

Koner smuglet i kufferter og selfies med sprængstoffer. Se listen over de mest åndssvage ting, turister har gjort.

storybild

Selfies er skyld i en hel del ulykker. (Billede: Scanpix)

Af alle de åndssvage ting, man kan finde på som turist, findes der alarmerende mange eksempler på situationer, hvor folk er kommet galt afsted, mens de tog billeder af dem selv.

Men det er langtfra kun farlige selfies, der præger listen over de ti dummeste ting, turister har gjort på ferier.

Yahoo Travel har lavet top ti listen, som du kan se nedenfor:

Smuglede sin kone kuffert


En mand i 60’erne blev stoppet på en togstation i den polske by Terespol, fordi myndighederne havde bemærket, at han havde problemer med at flytte sin tunge, overproppede kuffert. Da manden åbnede kufferten, hoppede hans meget kone ud. Manden havde skjult konen for at spare penge på togrejsen.

Skæmmede Colosseum med grafitti

To mænd fra Californien, der var på ferie i Rom, valgte at male graffiti på Colosseum. Mændenes hærværk blev efterfølgende opdaget, fordi de havde taget en selfie af dem selv og deres graffiti og lagt det på Instagram.

Lukkede rutsjebane med selfie-stick

Forestil at sidde fast i en rutsjebane i to lange timer. Det var, hvad der skete i California Screamin'-forlystelsen i Disneyland i Californien. Her havde en fyr hevet sin selfiestang frem på toppen af forlystelsen, hvilket fik den til at gå i stå

Havde kvælerslange med i bussen


En mand besluttede sig for at smugle sin boa kvælerslange med på en bus til Philadelphia ved at vikle den rundt om halsen på sig selv. Der skete så bare lige det, at slangen slap fri, hvilket resulterede i, at alle ombord på bussen blev evakueret.

Efterlod fyldt brækpose i i flysædelommen


En flypasssager, der fløj fra Hawaii mod Californien, fandt en fyldt brækpose i flysædelommen foran sig, som en tidligere passager havde efterladt. Da passageren ville række den klamme brækpose til flypersonalet, dryppede der opkast udover passageren. Lækkert!

Dræbte løve og blev lagt for had


Da en jagtglad tandlæge fra Minnesota skød og dræbte løven Cecil på en safaritur i Zimbabwe, blev han mødt med et kæmpe had fra det meste af verden. Det resulterede også i en shitstorm af dårlige Yelp-anmeldelser til hans tandlægeklinik .

Ristede skumfiduser over aktiv vulkan


En mandlig turist, der besøgte ø-staten Vanuata, blev lækkersulten, da han besteg den aktive vulkan, Marum. Med sig havde manden en pose skumfiduser, som han ristede på toppen over den 2000 grader varme lava. Skumfiduserne skyllede han ned med en øl.

Granat-selfie gik gruelig galt


To mænd faldt over en granat, da de vandrede i Uralbjergene i Rusland. I stedet for at løbe væk fra granten, som de fleste andre personr nok ville have gjort, mente de, at det ville være en god ide at tage en selfie med granaten. Desværre viste det sig at være en aktiv granat, og mændene endte med at blive sprunget i luften.

Kano i fjæset


En mand kørte i sin Jeep med en selfie-stick hængende ud af vinduet. Hvis han havde kigget på vejen frem for på sin telefon, havde han måske opdaget, at bilen foran havde en kano på slæb. Kanoen endte i mandens bil efter et højlydt møde med bilens forrude.

Spiddet af tyr under selfie


Når man deltager i tyreløb i den spanske by Pamplona, gælder det om tage benene på nakken, medmindre man vil have tyrens vrede at føle. Det havde en mandlig turist dog ikke opfattet. Han belsuttede sig nemlig for at tage en selfie undervejs, hvilket resulterede i, at han blev spiddet af tyren.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
Stjerne-skuespiller blev til grin...
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
DMI advarer om voldsomt vejr - sne på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx