Af - 27/02-14 10:46; Opdateret: 27/02-14 10:58

Her er den mest streamede sang nogensindeHer er den mest streamede sang nogensinde

Sangen ‘Wake Me Up’ med Avicii er den mest afspillede sang nogensinde på Spotify. Sangen er blevet lyttet til mere end 200 millioner gange.

Den svenske superstjerne Aviciis verdensomspændende hit ”Wake Me Up” slår alle rekorder og er den mest streamede sang nogensinde på Spotify.

’Wake Me Up’ har rundet 200 millioner streams på streamingtjenesten Spotify og overhaler dermed nummeret ’Radioactive’ med Imagine Dragons, som dermed bliver det andet mest afspillede nummer på Spotify med 182 millioner streams.

’Wake Me Up’ er det første nummer nogensinde, der når den milepæl, der hedder 200 millioner streams på Spotify.

Kendt musiker slår Roskilde-rekorden med sin 15. koncert
Kendt musiker slår Roskilde-rekorden med sin 15. koncert

- Jeg er meget meget glad for at være den kunstner, der først opnår 200 millioner streams på Spotify. Jeg har haft et fantastisk år og vil gerne sige en stor tak til alle mine fans, siger svenske Avicii om den flotte rekord.

I gennemsnit er sangen blevet streamet ca. 850.000 gange dagligt og de byer, hvor den er blevet streamet mest er: København, Stockholm, Oslo, Göteborg, London, New York, Madrid, Malmø, Barcelona og Los Angeles.

Aviciis hit er samtidig den sang, der hurtigst har nået 100 millioner streams tilbage i september sidste år.  Samtidig nåede sangen en førsteplads på alle 28 markeder.

Du kan høre sangen i YouTube-videoen ovenfor.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Andreas Christensen scorede...
bt.dk
Nye detaljer om det uhyggelige...
bt.dk
To teenagepiger havde billet til...
bt.dk
Forskere har fundet verdens vildeste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx