Af Simon Boas - 02/10-17 20:19

Irma udvider: Nu rammer varerne også Jylland og FynIrma udvider: Nu rammer varerne også Jylland og Fyn

Nogle varer fra den sjællandske supermarkedkæde Irma vil fremover også være at finde i fynske og jyske supermarkeder.

storybild

Irma butik. (Billede: Brian Bergmann)

En stor del af Irmas produkter vil fra denne uge også være tilgængelig for de jyske og fynske forbrugere.

Ifølge Coop Danmark vil man nemlig kunne opleve små Irma-butikker i 80 udvalgte butikker rundt om på Fyn og i Jylland, heriblandt Kvickly og SuperBrugsen.

»Vi får mange henvendelser om at åbne butikker på Fyn og Jylland. Vores erfaring er, at der er mange, der vil have Irma-varerne, men ikke mange nok til, at vi kan drive fysiske butikker rentabelt,« siger direktør i Irma Søren Steffensen og tilføjer:

»Derfor er det en god løsning, der sikrer kunderne let adgang til de varer, de efterspørger. Og samtidig tilfører vores søsterkæder, Kvickly, SuperBrugsen og Dagli´Brugsen en ekstra kvalitet, som deres konkurrenter ikke har,« siger direktør i Irma, Søren Steffensen

​Coop Danmark har den seneste tid testet Irmas produkter i seks butikker rundt om i Jylland. Salget var langt større end forventet, og man har derfor nu besluttet at sælge Irmas produkterne i de butikker, hvor kunder har efterspurgt dem.

Der vil være tale om godt 75 forskellige Irma-varer i form af blandt andet Irmas olier, pesto, kager, nødder og chokolade.

Coop Danmark har tidligere forsøgt sig med butikker uden for Sjælland, men det var langt fra en succes. Efter kort tid måtte kæden nemlig lukke butikkerne, der lå i Aarhus og Odense. Det var ganske enkelt ikke lykkedes at gøre dem rentable, lød det.

»Det var et eksperiment, vi gjorde, da vi åbnede de første butikker på Fyn og Jylland. Resultatet har været en god opbakning fra mange kunder og en pæn omsætning, men desværre ikke nok til, at vi kan drive butikkerne rentabelt på så relativt dyre beliggenheder,« udtalte adm. direktør Alfred Josefsen i den forbindelse i en pressemeddelelse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Teenager dræbt i arbejdsulykke
bt.dk
Blev ringet op af verdens største...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Medie: FC Midtjylland tæt på massiv...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx