Af Christian Hansen - 24/08-17 09:51

Vild priskrig: Stort supermarked sænker priserne på over 2.000 varerVild priskrig: Stort supermarked sænker priserne på over 2.000 varer

Der bliver igen blæst til angreb i discount-krigen. Og denne gang fra mere usædvanlig side.

storybild

Arkivfoto (Billede: Johan Gadegaard)

Fra i morgen begynder flere end 2000 varer at få varige prisnedsættelser, lover Føtex torsdag i en pressemeddelelse.

– Der er tale om en helt regulær prisinvestering, hvor vi sænker priserne varigt. Der er ikke tale om kortvarige tilbud eller kampagnepriser. Men i stedet et helt klart ønske fra vores side om at blive blandt de allerbilligste butikker i landet og netop skabe Danmarks bedste indkøbsoplevelse ved at forene kvaliteten fra et supermarked med det, som discountbutikker gør godt, nemlig prisen, siger direktør i Føtex, Thor Jørgensen.

De første prissænkninger træder i kraft fredag, og hver eneste uge i de kommende måneder vil flere hundrede varer få nye, lavere pris. Det fortsætter, indtil flere end 2000 varer har fået nye priser, lyder det.

Den landsdækkende supermarkedskæde, der sammen med Netto og Bilka udgør Dansk Supermarked, lover at prisen på frugt bliver permanent sænket med en femtedel.

Kød bliver også billigere, lover Føtex. Eksempelvis sænkes prisen på 400 gram hakket oksekød fra 31,95 kroner til 26,50 kroner. Kyllinginderfiletter sænkes fra 36 kroner til 29,67 kroner. Det er prisfald på henholdsvis 17 og 18 procent.

Prisreduktionen sker på de mest solgte varer på tværs af alle kategorier og alle mærker.

 

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx