Af - 27/04-16 12:37

En af Danmarks rigeste sælger sit sommerhusEn af Danmarks rigeste sælger sit sommerhus

Har du 22 millioner kroner? Så kan du blive den heldige ejer af Susanne Allers sommerhus i Rågeleje. Det tredjedyreste på markedet.

Bildstrecke im Grossformat »
Sommerhuset sælges af liebhavermægler Ivan Eltoft Nielsen. Tryk på linket for at se boligen hos mægler. Årets hidtil dyreste sommerhushandel fandt sted i Rungsted, hvor et en 286 kvadratmeter stor ejendom blev handlet for 21,5 millioner kroner i januar. Den 71-årige bladdronning er næstformand i Aller-koncernen og god for en anslået formue på over 300 millioner kroner. "På en kæmpe grund i det idylliske Rågeleje ligger det luksuriøse sommerhus Høvdinghus. Udsigten er uhindret over Kattegat fra Sjællands Odde mod vest til Kullen mod Øst, materialerne er de bedste og beliggenheden i top. Her kan en kommende køber trone over Kattegats bølger i fuldstændig ro og fred." "Grunden er på 7.671 m2 og ved ankomsten til ejendommen, igennem egen lille skov, bliver man mødt af et hyggeligt terrasse- og græsområde, som giver de optimale vilkår til at nyde solen i læ året rundt. Sommerhuset er oprindeligt bygget i 1941, men har i 2003 gennemgået en omfattende ombygning, hvor man valgte at opføre et nyt hus på eksisterende fundament, så det i dag består af et hovedhus på 281 m2, 42 m2 kælder og en anneks på 81 m2, tegnet af arkitekt MAA Jan Knudsen med inspiration fra Vikingetidens langhuse med lyse, store og åbne rum, loft til kip og rytterlys i hele tagryggens længde." "Huset er skabt til den moderne familie i lyse og harmoniske farver der gør den imponerende stue til et sandt leverum der med et væld af vinduer og dobbeltdøre trækker naturen indenfor og giver mulighed for at solnedgangen kan nydes på den store terrasse langs huset. Stort indbydende Svanekøkken, speciallavet i børstet eg med sort granit bordplade, adskillige vaske, og hvidevarer fra det amerikanske highend brand - Viking." "Indeholder desuden to store værelser, begge med eget badeværelse samt gæstetoilet. Annekset er indrettet som master bedroom afdeling med stort soveværelse med pejs, luksusbadeværelse med kar og brus samt to walk-in-closet, begge udført i cedertræ." "Og harmonien fortsætter når man går ned af den snoede sti gennem lyngen og de vilde roser, krydser den lille vej og når ned til sin egen strandgrund hvor der er mulighed for at opsætte eget badehus. Til huset hører desuden to carporte samt en garage. Der er i det hele taget tænkt på alt i denne ejendom. Hele ejendommen er udstyret med overvågning og er topsikret."

Susanne Allers sommerhus er sat til salg for 22 millioner kroner. Det er det tredjedyreste på markedet.

Lille hus, midt i naturen, tæt på hav og strand. Det plejer at være en beskrivelse, der passer på de fleste sommerhuse. Men et lille hus, det kan man bestemt ikke sige om Susanne Allers sommerhus i nordsjællandske Rågeleje.

Den 71-årige bladdronning, der er næstformand i Aller-koncernen, har netop sat sit sommerhus til salg med en udbudspris på svimlende 22 millioner kroner. Selv betalte hun i 1993 2,3 millioner kroner for fritidsboligen.

Sommerhuset er ifølge Boliga det tredjedyreste på markedet for fritidsboliger i øjeblikket, kun overgået af to luksusejendomme på Kystvej i Hornbæk, der er sat til salg for henholdsvis 29 millioner kroner og 25 millioner kroner.

Interesserer du dig for bolig, forbrug og andre pengerelaterede emner, og vil du opdateres med artikler om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

Den kommende ejer af sommerhuset kan blandt andet se frem til uhindret udsigt over Kattegat, et boligareal på 316 kvadratmeter og en grund på over 7.000 kvadratmeter. Ejendommen er topsikret og udstyret med overvågning.

Der er også lavet en del på sommerhuset, siden Susanne Aller købe sommerhuset. Blandt andet blev huset udvidet i 2003, dog uden at have fået tilladelse af Fredningsnævnet, hvilket førte til en byggestrid med kommunen og naboerne.

Sagen var en tur i både Østre Landsret og Højesteret, der i 2008 stadfæstede, at det ulovlige byggeri skulle fjernes fra grunden. Huset blev siden hen gjort lovligt efter en ombygning.

LÆS OGSÅ: Mægler straffet med bøde: Købte drømmehus for næsen af sin kunde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx