Af - 14/10-14 20:36

Zuckerberg slynger om sig med millioner: Bekæmper ebola og køber stykke af HawaiiZuckerberg slynger om sig med millioner: Bekæmper ebola og køber stykke af Hawaii

Facebook-stifteren har haft gang i betalingskortet. Det er både blevet til 150 mio. kroner til at bekæmpe ebola - og så blev der også en lille ø til ham selv...

storybild

Facebook-stifteren Mark Zuckerberg har haft alvorlig gang i tegnedrengen.

Indenfor kort tid har han doneret 25 mio. dollars til kampen i mod ebola, og brugt 100 mio. dollars på et stykke af øen Kauai i Hawaii til sig selv.

Ebola-støtten skriver Facebook-bossen om på sin egen facebook-profil ogthe Independent har skrevet om købet af et stykke af den hawaiianske ø, Kauai.

Tirsdag eftermiddag meldte Zuckerberg ud, at han hustruen Priscilla Chan har valgt at donere 25 mio. dollars, godt 147 mio. danske kroner, til at komme ebola-epidemien til livs.

Er denne teenager den nye Zuckerberg?
Er denne teenager den nye Zuckerberg?

- Vi bliver nødt til at få ebola under kontrol i den nærmeste fremtid. Sådan at epidemien ikke spreder sig yderligere og bliver til en langsigtet global sundhedskrise, som vi skal bruge flere årtier på at bekæmpe - ligesom HIV eller polio, skriver Facebook-bossen på sin egen facebook-profil.

It-milliardæren bruger ikke kun penge på at redde verdenen. Når man har været en god dreng, skulle man da være et skarn, hvis der ikke også skulle være plads til at forkæle sig selv en smule.

Bill Gates tog imod udfordringen: Se milliardæren blive gennemblødt
Bill Gates tog imod udfordringen: Se milliardæren blive gennemblødt

Zuckerberg har købt 283 hektar land på stillehavsøens nordlige kyst. Alt sammen til den nette sum af god 588 mio. danske kroner eller 100 mio. amerikanske dollars.

Jordloddet kommer med sin egen private strand. Ejendommen er delt op i to. Dels et stykke med sukkerrørsplantage og dels et stykke af den kridhvide Pila'a-strand.

Facebook i nyt milliard-sats: Her er Zuckerbergs vilde plan
Facebook i nyt milliard-sats: Her er Zuckerbergs vilde plan

Området skulle være meget scenisk og har både dannet ramme for filmoptagelser til Steven Spielbergs 'Jurrassic Park' og Hollywood-successen 'Pirates of the Carribbean.'

Købet af den lille bid af paradisøen bliver ikke bekræftet af Mark Zuckerbergs talsmand, der afviser at kommentere på rygter.

LÆS OGSÅ: Dette jobafslag koster Facebook 103 milliarder kroner

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tennislegende stikker til forelsket...
bt.dk
Skuespillerinde skal skilles fra sin...
bt.dk
Vild pris: Rigmand har købt et af...
bt.dk
Verdensstjerne: Sådan er kronprins...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx