Af Webstud/AS - 18/10-17 21:49

Mystisk firma uden noget produkt er blevet milliarder værdMystisk firma uden noget produkt er blevet milliarder værd

Det er sparsomt med informationer om tech-firmaet Magic Leap. I en branche præget af hård konkurrence har de efter syv år stadig intet produkt, men har alligevel formået at hente milliardinvesteringer.

storybild

Modelfoto.

Hvem og hvad er Magic Leap? Det forsøger Mashable at svare på.

På trods af, at vi endnu ikke har set et produkt fra det Florida-baserede tech-firma, ved vi, hvad det arbejder hen imod. Billedet her, taget af Business Insider, er et af de eneste, der findes af deres prototype.

LÆS OGSÅ: Syge børn skal undervises hjemmefra med virtual reality

Magic Leap forsøger at kombinere 'augmented reality', en teknologi, som blandt andet kendes fra Pokémon Go, og teknologien 'virtual reality', der i de seneste år har fanget tech-giganter som Sony og HTC's interesse.

Kombinationen hedder 'mixed reality', og du kan herunder få en prøvesmag på, hvordan det i teorien ser ud. Bemærk: Der er intet i videoen, der er animeret - alt er, som det ses gennem brillerne.

LÆS OGSÅ: IKEA laver genial app: Indret dit hjem med telefonen

Forbes vurderede for et år siden - trods det manglende produkt - at Magic Leap har en markedsværdi på knap 30 milliarder kroner.

Blandt investorerne i firmaet er blandt andre Google, mens kendte personer som Beyonce har fået en tidlig prøvesmag på Magic Leaps headset. Hun fandt angiveligt 'mixed reality' kedeligt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Råd: Cigaretter skal koste 80 kroner...
bt.dk
Nyslået Lotto-millionær har...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Politiet udskyder rapport om Aviciis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx