Af - 06/11-16 21:25; Opdateret: 07/11-16 07:32

Over 20.000 hylder 17-årige Nicki fra Netto: Derfor hjalp jeg kvindenOver 20.000 hylder 17-årige Nicki fra Netto: Derfor hjalp jeg kvinden

Nicki Vedel Hornbech var på arbejde i Netto, da han hjalp en udviklingshæmmet kvinde, der manglede penge til sine varer. Nu hyldes han på Facebook.

storybild

Her ses Nicki i sit arbejdstøj. (Billede: Privatfoto)

- Jeg er helt forbavset.

Sådan siger Nicki Vedel Hornbech fra Aalborg, da metroxpress ringer til ham søndag aften. Den 17-årige Netto-medarbejder hyldes nemlig lige nu på Facebook, hvor langt over 20.000 personer har tilkendegivet, at Nicki er dagens mand i skysovs.

I eftermiddag reddede Nicki Vedel Hornbech en ung kvindes dag, da han var på arbejde som servicemedarbejder i Netto i den lille nordjyske by Vodskov. Han havde glemt alt om den lille, men gode, gerning, da han pludselig blev tagget i et opslag, som en kunde havde skrevet på Nettos Facebook-side.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om forbrug, iværksætteri og arbejdsmiljø.

Kunden fortalte, at en ung kvinde manglede penge til sine varer, da Nicki Vedel Hornbech trådte til.

- Hun kommer tit og køber slik, fortæller den 17-årige Netto-medarbejder til metroxpress og fortsætter:

- Hun kom også ind i butikken i går (lørdag, red.), hvor hun gerne ville aflevere nogle flasker, men desværre var vores flaskeautomat i stykker, så hun havde ikke penge nok til sine varer. Det viste sig så, at hun bor på et hjem for udviklingshæmmede, og at to af de pædagoger, der tidligere har taget sig af hende, også var i butikken. De betalte derfor for hende.

Da den unge kvinde troppede op igen om søndagen, var hun rigtig glad, fordi hun kunne få afleveret sine flasker. Men efter at have indløst sin flaskebon og spædet til med småmønter fra lommen, kunne Nicki Vedel Hornbech desværre meddele hende, at der stadig manglede 8,50.

- Og så tog hun sin pung, pegede på den og sagde 'tom', siger den 17-årige servicemedarbejder til metroxpress og fortæller, at han med det samme valgte at betale det resterende beløb for kvinden:

- Hun blev bare så glad og hun smilede over hele hovedet. Jeg er under 18 år, så jeg tjener jo ikke så meget, men det føltes bare rigtig godt, at jeg kunne gøre hende så glad for 8,50.

Se den rørende forvandling: Hvalpen Oliver var døden nær, da han blev fundet
Se den rørende forvandling: Hvalpen Oliver var døden nær, da han blev fundet

Sømmede kuglerne fast til brosten - nu hyldes han af Burger King
Sømmede kuglerne fast til brosten - nu hyldes han af Burger King

Langt over 20.000 danskere har valgt at hylde den unge Netto-medarbejder, der også har fået ros af venner og familie:

- Jeg har fået så mange søde beskeder, og da jeg kom hjem fra arbejde, græd min plejemor og sagde, at hun var rigtig stolt af mig. Jeg er meget overvældet over, hvor meget påstyr 8,50 kan skabe.

Nicki Vedel Hornbech har kun arbejdet i Netto i en måned, og er rigtig glad for sit job:

- Jeg har egentlig haft andendagstømmermænd hele dagen, men kunderne giver mig bare så meget energi og godt humør, så det var godt at kunne give lidt igen.


LÆS OGSÅ: Sofie hyldes for Facebook-selfie: Jeg ser anderledes ud, og det kan ikke være anderledes

LÆS OGSÅ: Alle elsker Nike's nye reklamer: Kan du se hvorfor?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk dansk slot får sur smiley:...
bt.dk
Uhyggelige nye oplysninger:...
bt.dk
Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx