Af - 02/05-17 22:22

Nethaj fisker videre trods stor bødeNethaj fisker videre trods stor bøde

Der skal mere end en bøde på 80.000 kroner til for at stoppe ung dansker bag tvivlsomme netkonkurrencer og abonnementsfælder.

storybild

Casper Ravn-Sørensen fik i oktober sidste år en bøde på 80.000 kroner for at lave abonnementsfælder på nettet. Det har ikke fået ham til a stoppe. (Billede: screenshot)

2. maj 2017. Denner artikel er opdateret for at præcisere, at Casper Ravn-Sørensen og EMG Service ApS er forskellige juridiske personer.
---

Der skal øjensynligt mere end kontante bøder til at stoppe steppebranden af tvivlsomme konkurrence på nettet. I hvert fald synes en bøde på 80.000 kroner for vildledende markedsføring ikke at have gjort det store indtryk på Casper Ravn-Sørensen, hvis virksomhed, EMG Service ApS, i oktober sidste år blev dømt af Retten på Frederiksberg for tre vildledende konkurrencer på nettet. Her lokkede han med præmier som iPhones og gavekort, men i virkeligheden bandt han gennem sit firma EMG Sercie ApS deltagerne til dyre, løbende abonnementer på tjenesten Radioplanets.com.

24.000 danskere er faldet for denne falske konkurrence
24.000 danskere er faldet for denne falske konkurrence

Forbrugerombudsmanden, som politianmelde EMG Service ApS i 2014, har nemlig modtaget yderligere klager over EMG Service i både 2015 og 2016, ligesom Forbrugerombudsmanden har modtaget klager over Casper Ravn-Sørensens andet firma NH Systems ApS.

Flere af klagerne er oversendt til forbrugerombudsmanden fra det EU-baserede Consumer Protection Cooperation Network, som har fået klagerne fra Belgien, Sverige og Finland, oplyser Forbrugerombudsmanden til metroxpress.

Bilka advarer imod fupkonkurrence: Mere end 6000 er snydt
Bilka advarer imod fupkonkurrence: Mere end 6000 er snydt

Her forsøger Casper Ravn-Sørensens virksomhed ligesom i Danmark med tvivlsomme konkurrencer at lokke forbrugerne til at binde sig til løbende abonnementer på netop Radioplanet.com og datingtjenesten Date4me.eu til priser på helt op til 89 euro om måneden. Med rimelig stor succes. I det seneste regnskabsår landede EMG Service ApS et overskud på knap 2,2 millioner kroner efter skat.

Ny hjemmeside kan spotte om Facebook-konkurrencer er falske
Ny hjemmeside kan spotte om Facebook-konkurrencer er falske

"Metroxpress forsøgte i går at få Casper Ravn-Sørensens svar på, hvorfor han gennem EMG Service ApS fortsætter med at lokke folk i dyre abonnementsfælder. Han smækkede røret på og har ikke reageret på metroxpress skriftlige henvendelse.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tusinder evakueret fra europæisk...
bt.dk
Uheld giver lang kø på motorvej
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Farvel og tak: 24.000 danskere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx