Af - 07/09-16 20:27

Nethaj fisker videre trods stor bødeNethaj fisker videre trods stor bøde

Der skal mere end en bøde på 80.000 kroner til for at stoppe ung dansker bag tvivlsomme netkonkurrencer og abonnementsfælder.

storybild

Casper Ravn-Sørensen fik i oktober sidste år en bøde på 80.000 kroner for at lave abonnementsfælder på nettet. Det har ikke fået ham til a stoppe. (Billede: screenshot)

Der skal øjensynligt mere end kontante bøder til at stoppe steppebranden af tvivlsomme konkurrence på nettet. I hvert fald synes en bøde på 80.000 kroner for vildledende markedsføring ikke at have gjort det store indtryk på Casper Ravn-Sørensen, som i oktober sidste år blev dømt af Retten på Frederiksberg for tre vildledende konkurrencer på nettet. Her lokkede han med præmier som iPhones og gavekort, men i virkeligheden bandt han gennem sit firma EMG Sercie ApS deltagerne til dyre, løbende abonnementer på tjenesten Radioplanets.com.

LÆS OGSÅ: 24.000 danskere er faldet for denne falske konkurrence

Forbrugerombudsmanden, som politianmelde EMG Service ApS i 2014, har nemlig modtaget yderligere klager over EMG Service i både 2015 og 2016, ligesom Forbrugerombudsmanden har modtaget klager over Casper Ravn-Sørensens andet firma NH Systems ApS.

Flere af klagerne er oversendt til forbrugerombudsmanden fra det EU-baserede Consumer Protection Cooperation Network, som har fået klagerne fra Belgien, Sverige og Finland, oplyser Forbrugerombudsmanden til metroxpress.

LÆS OGSÅ: Bilka advarer imod fupkonkurrence: Mere end 6000 er snydt

Her forsøger Casper Ravn-Sørensen ligesom i Danmark med tvivlsomme konkurrencer at lokke forbrugerne til at binde sig til løbende abonnementer på netop Radioplanet.com og datingtjenesten Date4me.eu til priser på helt op til 89 euro om måneden. Med rimelig stor succes. I det seneste regnskabsår landede EMG Service ApS et overskud på knap 2,2 millioner kroner efter skat.

LÆS OGSÅ: Ny hjemmeside kan spotte om Facebook-konkurrencer er falske

Metroxpress forsøgte i går at få Casper Ravn-Sørensens svar på, hvorfor han fortsætter med at lokke folk i dyre abonnementsfælder. Han smækkede røret på og har ikke reageret på metroxpress skriftlige henvendelse.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx