Af - 23/09-13 07:39; Opdateret: 23/09-13 07:54

Berygtet direktør snyder små børnBerygtet direktør snyder små børn

Børnene bliver kede af det, mens forældre og sportsklubber raser. For de betaler netbutik-direktør Rasmus Johanesson tusinder af kroner for sportsudstyr, som han ikke sender.

storybild

(Billede: Screendump)

Børn over hele Danmark bliver snydt af den aarhusianske forretningsmand Rasmus Johanesson, som lover hurtig levering af sportsudstyr fra sin store netbutik, Fodboldbutikken.dk.

For han bryder i stor stil sit løfte.

I strid med loven hæver han tusindvis af kroner for varer, han først leverer efter mange måneder, når kunderne kritiserer ham på nettet eller truer ham med politi og retssager.

»Den fupmager hævede pengene, men sendte ikke børnenes fodboldmål. De var kede af, at de måtte score mål mellem kegler, og sæsonen var for længst færdig, da målene kom efter et halvt år,« Klaus Petersen fra idrætsforeningen AIA-Tranbjerg.

»Han var iskold, da først han havde fået 5.600 kr. for nogle fodboldmål, som ikke dukkede op. Børnene var skuffede, og vores fattige forening havde ikke råd til at købe nogle nye et andet sted,« siger Stine Hansen, fra Ansager IF.

Den Sociale Retshjælp i Aarhus politianmeldte direktøren for svindel, fordi han ikke som lovet leverede fodboldudstyr til arrangement for socialt udsatte børn og unge - selv om der var betalt.

Talrige børn i grundejerforeninger er blevet snydt af Rasmus Johanessons firma, som ifølge et utal af vrede kunder igonorerer deres talrige klager.

»Børnene i vores ejerforening havde sparet 6.000 kr. op og betalt for nogle fodboldmål, som først kom efter præcis 318 dage. De nåede at blive slemt skuffede,« Martin Bjerg fra foreningen.

På Trustpilot.dk advarer 48 kunder på det kraftigste mod Fodboldbutikken. De fleste indlæg er skrevet efter, at Rasmus Johanesson for over et år siden i Ekstra Bladet lovede at få styr på tingene.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussen får god nyhed efter...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Ny Superliga-sensation: Hattrick-helt...
bt.dk
Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx