Af - 20/07-16 15:12; Opdateret: 20/07-16 16:53

Så meget kan du få for din Pokémon-profilSå meget kan du få for din Pokémon-profil

Det kræver tid og flid, men du kan tjene mange penge på det.

Bildstrecke im Grossformat »

Efter Pokémon kom til Danmark i lørdags, er en del af befolkningen blevet til en slags zombier, der går med næsen ned i deres smartphones på jagt efter små monstre. Og nu kan du altså også tjene penge på at sælge din profil!

Der findes flere annoncer på DBA, hvor folk sælger deres Pokémon-brugere. Priserne ligger lige nu for 500 kroner op til 2700 kroner, hvor du kan få en træner, der er i level 20. På den internationale ebay-side går Pokémon-konti helt op til 33.000 kroner.

Interesserer du dig for forbrug, indtjening og investering, og vil du opdateres med artikler om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

Men det er ikke den eneste måde, at tjene penge på Pokémon. Du kan også sælge Pokémon-services. Der er altså folk, der tjener penge på at gå rundt med andres æg indtil de bliver udklækket, så de får en ny Pokémon. PÅ DBA tilbyder en bruger også at fange Pokémons for dig, hvilket koster 1 krone pr. Pokémon, og vedkommende kan også få din konto i level fem mod betaling.

Han ønsker ikke at stå frem med navn og ansigt, men han fortæller til metroxpress, at han siden i går har fået fem henvendelser på sin ydelse.

Pokémon-mani får politiet til at rykke ud i hele landet
Pokémon-mani får politiet til at rykke ud i hele landet

Bag annoncen står Lukas, der startede med at spille Pokémon GO sidste søndag, og som nu er i level 17 med sin egen profil. Han ønsker ikke at stå frem med efternavn og billeder, men fortæller til metroxpress, at han har fået fem henvendelser og én kunde, som har betalt 100 kroner for at få sin bruger fra level et til level fem, siden han lagde annoncen på DBA i går aftes.

I USA er folk der kører rundt i biler og busser for at transportere Pokémon-trænere rundt til Pokéstops, gyms eller områder, hvor man kan fange en sjælden Pokémon. Nu er tendensen også kommet til Danmark! Ifølge en annonce på DBA, er flere tidligere Uber-chauffører nu gået sammen om at køre Pokémon-trænere rundt.

SJOV VIDEO: Mor har har opfundet ‘Chardonnay Go’
SJOV VIDEO: Mor har har opfundet ‘Chardonnay Go’

WOW: Fem forbløffende facts om Pokémon Go
WOW: Fem forbløffende facts om Pokémon Go

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx