Af - 14/12-15 19:13; Opdateret: 15/12-15 11:21

Pas på: Gucci-iværksætter er hoppet på Segboard-fupPas på: Gucci-iværksætter er hoppet på Segboard-fup

Så er den gal igen: Serie-fupmager har slået sig på den selvkørende modedille segboards.

storybild

Emil 'Gucci' Schmidt er hoppet med på segboard-bølgen. Vrede kunder, som ikke får de varer, de har betalt for, følger i hans kølvand. (Billede: Screenshot fra Superboards.dk )

Segboards er ved at udvikle sig til en sand modedille her op mod jul. Men man skal se sig godt for, før man køber et på nettet, for nu er også serie-fupmageren Emil 'Gucci' Schmnidt – som han kalder sig – hoppet på Segboard-bølgen.

På webshoppen Seg-boards.dk, som han registrerede den 18. oktober i år – ikke at forveksle med Segboards.dk, som metroxpress tidligere har afsløret i fup med Trustpilot-stjerner – har Emil Schmidt trukket pengene for segboards, han ikke leverer.

Ung 'Gucci'-iværksætter fanget i momsfup
Ung 'Gucci'-iværksætter fanget i momsfup

Det er blandt andre gået ud over Thomas Malmqvists 14-årige søn og dennes kammerat, som begge har spenderet 1.995 kroner af deres konfirmationspenge på et board.

Er du interesseret i forbrug, privatøkonomi og iværksætteri, og vil du opdateres med historier om disse emner, så like MX PENGE her

Pengene er for længst blevet trukket, men varerne er aldrig blevet leveret, og Emil Schmidt har ikke reageret ikke på Thomas Malmqvists gentagne henvendelser på mail, telefon, Facebook og Twitter. Nu er Seg-boards.dk lukket ned.

- Jeg er vred, og jeg forstår ikke, hvordan han kan få sig selv til at tage nogle unge drenges penge. På den anden side har jeg ondt af ham, for han ødelægger sin fremtid, siger Thomas Malmqvist og tilføjer, at de har politianmeldt Emil Schmidt.

Ung 'Gucci'-iværksætter rykker syd på og hustler videre
Ung 'Gucci'-iværksætter rykker syd på og hustler videre

Emil Schmidt har nu oprettet en ny webshop med segboards. Den hedder Superboards.dk og er en kopi af Seg-boards.dk.

Metroxpress har forsøgt at få en kommentar fra Emil Schmidt, men der er 'ingen kontakt' til det oplyste telefonnummer på Superboards.dk, og han reagerer ikke på mail samt det telefonnummer, han har oplyst til dk-hostmaster.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx