Af - 08/09-13 19:54; Opdateret: 08/09-13 20:09

Dansk creme-konge flygter fra millionregninger til DubaiDansk creme-konge flygter fra millionregninger til Dubai

Aloe Vera-kongen Kim Madsen stikker af til Dubai og væk fra sine millionregninger

storybild

Kim Madsen, der er kendt som Aloe Vera-kongen, er smuttet til Dubai og efterladt millionregninger efter konkurs. (Billede: Facebook)

Den store limousine er skiftet ud med en Jaguar X og en BMW 760, og godset Haurholm i Høgsted ved Vrå er erstattet af en luksuslejlighed på 67. etage i Dubai med udsigt over verdens største marina.

Aloe Vera-kongen Kim Madsen fortsætter sit luksusliv, selvom han sammen med sin fraskilte hustru, samt selskabet Neuromedia sidste år blev erklæret konkurs i Danmark.

Og der er ikke noget lige nu, der tyder på, at kreditorerne får dækket den milliongæld på adskillige millioner, som er efterladt i Danmark, skriver Nordjyske.dk.

10. september skal Kim Madsens gods, Haurholm på tvangsauktion. Det er ikke lykkedes at sælge godset i fri handel til den udbudte pris på knap seks millioner kroner.

Der er imidlertid gæld i ejendommen for mere end 11 millioner kroner, så alene tabet her lyder på minimum fem-seks millioner kroner. Dertil kommer yderligere gæld efter et ejendomssalg i Hjørring, oplyser kurator til Nordjyske.dk.

Kim Madsen har i dag valgt at flytte sin aktiviteter over i et nyt selskab i Dubai, forfra han fortsat står i spidsen for et stort forhandler netværk af Aloe Vera produkter i den verdensomspændende koncern Forever Living.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Premier League-stjerne jublede over...
bt.dk
Legenden Iniesta takkede af i smal...
bt.dk
Efter tv-dokumentar: Direktør stopper...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx