Af Ritzau - 30/03-17 11:56; Opdateret: 30/03-17 12:25

Allers norske topchef siger farvel til koncernenAllers norske topchef siger farvel til koncernen

Nordmanden Pål Thore Krosby forlader sin post som administrerende direktør i Aller Media A/S.

storybild

Den danske Aller-koncerns topchef har valgt at forlade mediehuset. Pål Thore Krosby har stået i spidsen for Aller i mere end 15 år. (Arkivfoto) (Billede: Scanpix/Søren Bidstrup)

Den danske mediekoncern Aller Media, der står bag ugeblade som Se og Hør, Billed-Bladet, Femina og Familie Journal, skifter ud på direktørgangen.

Nordmanden Pål Thore Krosby har i godt 15 år kunnet uddele visitkort som administrerende direktør i Aller, men han forlader nu Aller-koncernen.

Det oplyser Aller i en pressemeddelelse.

Samtidig bliver det meddelt, at Aller Holding i samarbejde med Aller Media har besluttet at udskille den danske koncerns rejseforretning, Aller Leisure, og gøre det til en selvstændig enhed direkte under holdingselskabet.

Aller Leisure dækker over en række rejsebureauer. Formålet er at sikre en klar profil af koncernens rejseforretning uafhængigt af koncernens medieforretning, lyder det.

Det er i denne forbindelse, at Pål Thore Krosby har valgt at sige farvel til Aller. Det var i hans tid som direktør, at Aller trådte ind på rejsemarkedet ved købet af Nyhavn Rejser i 2013.

- Jeg har netop afleveret et godt regnskabsår, samtidig som store udfordringer har været håndteret de seneste år, siger Krosby i pressemeddelelse.

- Når jeg nu har et anderledes perspektiv på fremtiden, end den deling af selskaberne der ønskes, tænker jeg, at det er et godt tidspunkt at give stafetten videre. Jeg er dog stolt over at have tilført koncernen en rejseforretning, der er vokset så stor i Danmark og Norden, at den løftes op i Aller Holding.

Han siger samtidig, at selv om det er "vemodigt at slutte", er det den rigtige beslutning.

- Jeg er klar til et nyt job som topchef, måske fortsat i Danmark, siger Pål Thore Krosby.

Selskabet har kigget i de interne rækker for at finde Pål Thore Krosbys arvtager.

Fremover bliver det Lars Matjeka, der sætter sig i stolen som administrerende direktør. Han har hidtil været direktør for det Aller-ejede annoncebureau DG Media og Datagraf Communications.

Aller Media er det danske datterselskab under Aller Holding, som også har aktiviteter i Norge, Sverige og Finland.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tasja fik erstatning efter...
bt.dk
Se de værste: Sigrid kritiserede...
bt.dk
Superligaklub har fundet sin nye...
bt.dk
Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx