Af - 01/04-16 12:39

Sådan sparer I kassen på familiens mobilabonnementerSådan sparer I kassen på familiens mobilabonnementer

Der kan være flere tusinde kroner at spare årligt ved at samle familiens mobilabonnement i ét fælles abonnement.

storybild

En familie med børn i skolealderen kan hurtigt få en velvoksen mobilregning. (Billede: polfoto/arkiv)

Udgifterne til mobilabonnementer kan hurtigt løbe løbsk i en familie med mor, far, en teenager-storebror på 13 år og en tween-lillesøster på 10 år, som nærmest er født med en smartphone i hånden.

Men der kan være flere tusinde kroner at spare om året på familiens budget, hvis den samler sine fire individuelle mobilabonnementer i ét samlet familieabonnement. Det viser en analyse fra prissammeligningstjenesten Samlino.dk.

Apple-ekspert: Ny kurvet kæmpe-iPhone på vej
Apple-ekspert: Ny kurvet kæmpe-iPhone på vej

Telenor kommer ud af analysen, som den billigste løsning for modelfamilien med en årlig samlet pris på 6.072 kroner. Det er 2.400 kroner billigere, end hvis familiemedlemmerne tegnede hver deres abonnement hos Telenor.

Også TDC, YouSee og DLG tilbyder familieabonnementer. Hos DLG sparer familien hele 3.717 kroner årligt ved at samle fire individuelle DLG-abonnementer i ét familieabonnement .

Her får du den nye Samsung-smartphone billigst
Her får du den nye Samsung-smartphone billigst

- Familieabonnementer kan være en er en god løsning, da der opnås rabatter, når man vælger at samle familiens telefoni hos samme selskab, siger Kristian Pitzner-Jørgensen, direktør i Samlino.dk, og tilføjer, at familien hos Telenor får fri tale i Norden, cloud-lagring og Office-pakken med i købet.

CBB tilbyder ikke familieabonnementer, men kan næsten matche Telenors pris med en samlet pris for fire individuelle abonnementer på 6.196 kroner.

Spar penge: Køb ny telefon og abonnement hos samme selskab
Spar penge: Køb ny telefon og abonnement hos samme selskab

Som familie bør man overveje om besparelsen ved at vælge familieabonnement opvejer den manglende fleksibilitet til at vælge et skræddersyet abonnement til den enkelte og muligheden for den enkelte for at skifte udbyder, påpeger Kristian Pitzner-Jørgensen.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx