Af - 22/06-15 10:45; Opdateret: 22/06-15 11:00

Design-elskere snydt af fupmagereDesign-elskere snydt af fupmagere

Flere hundrede danskere har købt Kay Bojesen-træfigurer på fup-hjemmeside. Politiet efterforsker nu sagen.

storybild

Designlover.dk gik i luften den 20. maj med knaldtilbud på Kay Bojesens populære træfigurer. Flere hundrede danskere nåede at købe figurer på siden, som bagmændende har oprettet i en intetanende ældre mands navn. Siden er nu lukket ned af bagmanden eller bagmændene. (Billede: screenshot fra Designlover.dk)

Kay Bojesens ikoniske træabe og andre træfigurer til halv pris. Tilbuddene på den nyoprettede webshop Designlover.dk, som gik i luften den 20. maj i år, var så tillokkende, at flere hundrede danske design-elskere fløj til tasterne og købte løs.

Kunder om Kornkonges
Kunder om Kornkonges "millionomsætning" - Vi har aldrig købt noget

Men de fik en lang Pinocchio-næse. Ingen har fået leveret så meget som en høvlspån. Til gengæld har bagmanden eller bagmændene bag Designlover.dk trukket kundernes penge på deres konti.

Er du interesseret i privatøkonomi, forbrug og iværksætteri, og vil du opdateres med historier om disse emner, så like MX PENGE her

En har fået trukket knap 5.000 kroner, andre et sted mellem 274-3.666 kroner. Det viser en oversigt på den lukkede facebook-gruppe 'Snydt af designlovers, dinbikini, lovebikini', som metroxpress har fået adgang til gennem initiativtager til og administrator af, Amalie Kleindienst.

- Jeg føler mig så krænket. Jeg købte for 2.022 kroner. Men det handler ikke om pengene. Dem får jeg dækket af banken. Nej, det handler om at få sat en stopper for dem, der står bag fupnummeret. Man skal ikke snyde mig. Det lykkes man ikke med, siger Amalie Kleindienst og tilføjer:

Ung 'Gucci'-iværksætter fanget i momsfup
Ung 'Gucci'-iværksætter fanget i momsfup

- Og hvad med alle dem, der stadig sidder og venter på, at aben kommer med posten? Lige nu sidder den jo på skulderen af dem og griner!

Bagmanden eller bagmændene har oprettet designlover.dk i en intetanende ældre mands navn. Han er blev kimet ned af utilfredse kunder, som har fundet hans navn og telefonnummer på dk-hostmaster.dk.

Ung 'Gucci'-iværksætter rykker syd på og hustler videre
Ung 'Gucci'-iværksætter rykker syd på og hustler videre

Metroxpress har været i kontakt med den ældre mand, som anmeldt sagen til politiet. Politiet bekræfter over for metroxpress, at der på den baggrund er indledt en efterforskning af sagen.

- Vi efterforsker anmeldelserne, som databedrageri, oplyser vicepolitiinspektør Carsten Thorup fra Sydøstjyllands Politi og tilføjer, at politiet ikke kan oplyse yderligere på nuværende tidspunkt af hensyn til efterforskningen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx