Af - 22/11-15 11:55; Opdateret: 22/11-15 12:08

Snekaos: Fætter Dan redder børns kælkedagSnekaos: Fætter Dan redder børns kælkedag

Butikschef åbnede ekstraordinært for slæde-salg i BR i en time her til formiddag for at hjælpe kælkeløse børn i Holbæk.

storybild

Butikschef i BR Legetøj i Holbæk Dan Cliff Pedersens bonusdatter Josefine var med nede i butikken her til formiddag og sælger kælke og slæder. (Billede: privat foto)

Der er ikke noget bedre end at vågne op til et snedækket landskab som barn. Medmindre man ikke har nogen kælk, og alle de andre børn på vejen allerede er på vej ned til kælkebakken.

Den tanke slog ned i Dan Cliff Pedersen, 43 år og butikschef i BR legetøj i Holbæk, og hans bonusdatter Josefine på syv år, da de trak gardinerne fra i morges.

Snestormen rammer Østjylland: Forsinkede tog og aflyst færge
Snestormen rammer Østjylland: Forsinkede tog og aflyst færge

Kort efter lagde han et opslag op på Facebook, hvor han skrev: 'Jeg tænker, at det er synd for de børn, som ingen bobslæde har, nu når der ligger så meget sne. Så ville der være stemning for, at inden jeg skal til familiefødselsdag, at jeg holder åbent KUN for slædesalg i en time her til formiddag?'

Opslaget blev lynhurtigt liket, delt og kommenteret i positive vendinger: 'Mine børn har, men det er satme service,' skrev en Lisa-Marie Bendixen blandt andet.

Dan og Josefine hoppede på cyklen og kørte de tre-fire kilometer ned til butikken, så den var klar til åbning klokken 10.00.

Væltede træer river køreledning over: Aflyser tog på Sjælland
Væltede træer river køreledning over: Aflyser tog på Sjælland

- Jeg har fået hjulpet et par børn med at få en ny kælk. Så på den vis har det været en succes. Tanken var egentlig heller ikke, at det skulle handle om salg, men om at hjælpe nogle børn, siger han, da metroxpress fanger ham over telefonen ved 11-tiden her til formiddag, hvor han er ved at lukke ned og på vej videre til sin nevøs fødselsdag.

Holbæk er blandt de egne, der fik mest sne i nat.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Psykiater: Hvis Peter Madsen bliver...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx