Af - 27/07-16 15:16

Se de første billeder af Kenzo's H&M-kollektionSe de første billeder af Kenzo's H&M-kollektion

Bliver det svært at vente på at datoen siger 3. november?

Bildstrecke im Grossformat »
Klik videre for at se flere billeder fra den kommende kollektion. 3. november vil du blandt andet kunne købe dette i udvalgte H&M-butikker i Danmark Klik videre for at se nogle af H&M's tidligere designer-samarbejder. Tilbage i 2004 lavede H&M et samarbejde med den internationale modedesigner Karl Lagerfeld. Han designede en hel basisgarderobe til H&M. Samarbejdet mellem Karl Lagerfeld og H&M var det første designersamarbejde i H&M's historie, og det blev sådan en succes, at H&M siden hen har teamet op med flere anerkendte brands. Men sidenhen er køerne vokset sig endnu større, hver gang H&M har teamet op med en ny designer. Her ses køen foran H&M på Kultorvet i København i anledningen af Karl Lagerfeld-kollektionen. I 2010 kunne danskerne købe en designerkollektion fra modehuset Lanvin i H&M. Det var dog kun fire af de danske H&M-butikker, der solgte det eksklusive tøj, som eksempelvis i H&M på Amagertorv. Her ses køen foran butikken. Lanvin-kollektionen kunne byttes på samme vilkår som det almindelige tøj. Folk, der havde stået i kø, tog derfor for sig for at være på den sikre side. Telte, festivalstole og soveposer var taget i brug hos de unge, der lå i kø for at få fingrene i H&M's Balmain-kollektion i 2015. På billedet ses 15-årige Aylin Jacob fra København, der ventede et døgn på at købe en hættetrøje og en t-shirt fra Balmain. Unge ned til 15 år lå i kø i flere dage at komme først til mølle, da kollektionen fra Balmain kom i H&M-butikkerne i 2015. På billedet ses Silja Lind 16 år fra Helsingør, der ikke helt fik hvad hun kom efter, men brugte alligevel 4000 kroner. Et par klipklappere, en hårbørste eller et ekstra sæt undertøj. Har du glemt noget i din feriepakning, har man siden 2011 haft mulighed for at købe det i H&M, som det forår åbnede en butik i Kastrup Lufthavn. I 2011 bevidste tøjkæden, at de var meget andet end det. De havde nemlig en såkaldt "Reboot Camp" på Roskilde Festivalen. Altså et område, hvor der var sat H&M-telte op, og hvor man kunne slange sig i sofaer med en drink og sandwich i hånden. Teltene blev lavet i samarbejde med kollektionen "Fashion against aids", Sådan så udstillingsvinduet ud i H&M i anledningen af det kongelige bryllup 14. maj 2004. Her ses en dekoratør, der er ved at gøre vinduesudstillingen bryllupsklar.

3. november rammer Kenzos kollektion H&M's webshop og butikker.

Karl Lagerfeld, Lanvin og Comme Des Garcons. H&M har lavet utallige samarbejder med forskellige designere og brands, og i maj blev det offentliggjort, at det næste fashionable samarbejde bliver med Kenzo.

Kenzos kollektion for H&M kommer i butikkerne 3. november, men allerede nu kan du få et smugkig de første styles.

Interesserer du dig for forretning og nye businessinitativer, så like MX Penge på Facebook.

Kollektionen bærer præg af Kenzos iøjnefaldende prints og vilde farver. Ingen af modellerne på billederne arbejder som modeller. Kenzo har nemlig valgt at bruge venner og rollemodeller i lookbooken i stedet for professionelle modeller. De første looks vises af en poet, en makeupartist, en aktivist og en musiker.

Det er Kenzos kreative duo Carol Lim og Humberto Leon, der har skabt de vilde styles. Tigerstriberne stammer fra Kenzos grundlægger Kenzo Takadas tid.

Klik dig gennem billedgalleriet øverst i artiklen for at se flere billeder.

LÆS OGSÅ: H&M fortsætter eksklusivt og hypet designsamarbejde

LÆS OGSÅ: Populær tøjkæde i strid modvind: - De stjæler vores designs!

LÆS OGSÅ: Spansk tøjgigant haler ind på H&M i foråret

LÆS OGSÅ: Sådan udtales denne tøjkæde i virkeligheden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx