Af Sebastian Bjerring Jensen - 24/11-17 14:05

Dansk tøjgigant med vilde planer: Vil åbne en butik om dagenDansk tøjgigant med vilde planer: Vil åbne en butik om dagen

Der er tro på tingene hos modetøjskoncernen Bestseller.

storybild

(Billede: Jonas Skovbjerg Fogh)

Planen er nemlig at åbne én butik om dagen i det kommende år.

Det skriver Finans.

Det er Bestsellers ejer, Anders Holch Povlsen, der bebuder det ambitiøse mål:

»Jeg vil gerne, om vi kan køre efter at åbne én ny butik dagligt det kommende år. Det kan sætte ny fart under salget. Samtidig skal vi ekspandere inden for onlinehandel og digitalisering. Både gennem vores egne platforme og hos andre partnere,« siger Anders Holch Povlsen til Finans.

Bestseller, der har butikskæder som Jack & Jones, Only, Selected, Vero Moda og Pieces under sig, kan bryste sig af at have i omegnen af 2.700 butikker på verdensplan.

Det er da heller ikke én butik om dagen i Danmark, som modekoncernen drømmer om, for Bestseller har butikker i 44 forskellige lande, og i eksempelvis Storbritannien er de en stor spiller på tøjmarkedet.

Anders Holch Povlsen oplyser i øvrigt, at selskaberne H&M og Inditex (som står bag Zara, red.) er dem, man i Bestseller måler sig op imod, og her har det danske firma tabt kampen det seneste år. Her har Bestseller nemlig opnået en vækst på 3 %, mens de to andre modegiganter er vokset dobbelt så meget.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
21 vanrøgtede hunde blev fjernet fra...
bt.dk
Forskere gør vildt fund ved lille ø:...
bt.dk
Ophidset Morten Wieghorst: Det er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx