Af - 26/03-14 13:56

Sådan kommer du gratis på luksusrejse til Dubai eller LondonSådan kommer du gratis på luksusrejse til Dubai eller London

To danske iværksættere står bag Sunfy.dk, der tilbyder »gratis« rejser til de danskere, der kan skaffe flest stemmer på sociale medier.

storybild

Sunfy.dk er et nyt konkrurence-site, der tilbyder gratis rejser til den person, der kan skaffe flest stemmer fra sine venner på sociale medier. I øjeblikket kan man blandt andet komme på en luksusferie til Dubai. (Billede: AF)

Går du og drømmer om en luksus-ferie i sydens varme eller en storby-tur – men uden rigtigt at have råd?

Så kan du måske få dit ønske gennem den ny rejse-portal, Sunfy.dk.

De to danske iværksættere, 19-årige Emil Eriksen og 18-årige Rasmus Holdt, har netop lanceret tjenesten, der tilbyder konkurrencer, hvor danskere kan vinde en »gratis« rejse.

Det her vil danskere IKKE se på ferien
Det her vil danskere IKKE se på ferien

Der er dog en form for betaling: Deltagerne kæmper om gevinsten ved at skaffe stemmer fra sine venner og bekendte på sociale medier.

Det foregår på den måde, at brugeren lægger en rejse ud på sin Facebook-profil, og den person, der kan få flest venner til at stemme på sig, vinder turen.

Årsagen til, at det kan gøres gratis, er at rejseselskabet får masser af eksponering via de sociale medier.

Og i øjeblikket er der mulighed for at vinde tre forskellige rejser: En luksus-ferie til Dubai på et femstjernet hotel, en storby-rejse i London eller en badeferie i Antalya. Rejserne er for to personer og har en værdi af mellem 6.000 kroner og 15.000 kroner.

Tak, SKAT! Så er der bonus-ferier til danskerne
Tak, SKAT! Så er der bonus-ferier til danskerne

- Det er ret simpelt, og det er ens egen indsats, der afgør, om man vinder eller ej. Vi har sat en begrænsning på, så det kun er deltageres venner på Facebook, som kan stemme på personen. På den måde er det fair for alle, så nogle ikke hurtigt kan få unaturligt mange stemmer, siger Rasmus Holdt til mx.dk.

Han frygter ikke, at virksomheden vil få klager over spam.

- Vi er meget imod spam og vil gøre alt for vores side ikke bliver opfattet som en spam-side. Vi lader det være op til hver enkel deltager, om deres venner også vil kunne have gavn af at vinde en rejse. og de vælger selv hvem de vil invitere til at oprette en profil.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx