Af - 09/05-16 16:15

Trendsales: Tidligere direktør stak penge i egen lommeTrendsales: Tidligere direktør stak penge i egen lomme

Tidligere Trendsales-direktør har stukket virksomhedens penge i egen lomme og skadet virksomheden, lyder beskyldningen fra Trendsales-ejer. Sagen er meldt til politiet.

storybild

Tidligere Trendsales-direktør er netop blevet politianmeldt for at have bedraget sin tidligere arbejdsgiver. (Billede: Scanpix)

I sidst måned var han administrerende direktør for Danmarks suverænt største portal for salg af nyt og brugt modetøj, Trendsales. I dag er Rasmus Goth Engel blevet politianmeldt af Trendsales for at have bedraget sin tidligere arbejdsgiver.

Trendsales ser med alvor på sagen og vil overdrage relevante dokumenter og andet materiale til dansk politi, oplyser Nicola Claglüna, bestyrelsesformand i Trendsales, til metroxpress. Ifølge Nicola Claglüna har Rasmus Goth Engel haft 'personlig vinding' ud af bedrageriet, ligesom det har skadet Trendsales økonomi.

29-årige Kristina sælger sin mands brugte tøj på nettet
29-årige Kristina sælger sin mands brugte tøj på nettet

- Det har skadet vores forretning, og den videre efterforskning vil vise omfanget. Det er for tidligt at sætte tal og beløb på. Efterforskningen er lige begyndt, og vi er ved at overlevere informationer til det danske politi. Sagen ligger nu i politiets hænder, siger Nicola Claglüna med henvisning til, at Trendsales i samarbejde revisionsbureauet Ernst & Young har gennemført en intern undersøgelse af sagen, siden Trendsales den 5. april i år bortviste Rasmus Goth Engel.

Er det her landets bedste genbrugsshopper?
Er det her landets bedste genbrugsshopper?

- Sagen så alvorlig, at det næste skridt var at anmelde sagen til politiet. Det er vigtigt for mig at understrege, at der ingen indikationer er på, at andre end den tidligere CEO (administrerende direktør, red.) har været involveret, siger Nicola Claglüna og pointerer, at sagen ingen betydning har for de schweiziske ejeres fortsatte engagement i Trendsales.

Trendsales er ejet af den schweiziske mediekoncern Tamedia, som også ejer metroxpress. Trendsales har i dag knap 925.000 brugere.

Metroxpress forsøger at få en kommentar fra Rasmus Goth Engel.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ulykke med selvkørende Uber-bil var...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Bil rullede rundt på taget på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx