Af - 06/08-14 15:05

Teleselskaber i batterikrig på SkanderborgTeleselskaber i batterikrig på Skanderborg

Smartphones uden strøm er et evigt festivalproblem, så på Skanderborg konkurrerer Telenor og Telia i år hårdt om, hvem, der kan tilbyde gæsterne små bærbare nød-batterier.

storybild

(Billede: Kloster)

Telenor samarbejder med firmaet Volt, der fra fire boder udbyder 3500 mAh-batterier batterier for 400 kroner inklusiv uendelig mange genopladninger.

100 meter derfra sælger Telia 2500 mAh-batterier for blot 149 kr.

Anmeld koncerter til Skanderborg med mx.dk
Anmeld koncerter til Skanderborg med mx.dk

Da metroxpress onsdag besøgte begge rivalerne påstod såvel Volts som Telias medarbejdere, at netop de udbød den bedste service og det bedste produkt.

Samtidig tilsvinede de konkurrentens.

Men hvem er bedst?

Metroxpress giver sit bud, og svaret et Volt.

Lav 50 Cent-taleboblen: Hvad siger han?
Lav 50 Cent-taleboblen: Hvad siger han?

For det første har Volt, der på festivalen medbringer i nærheden af 20.000 batterier, stor erfaring og et gennemtestet produkt.

Det næsten runde batteri ligger perfekt i lommen og kan snildt oplade en iPhone 5. Og så har Volt altid fuldt opladte batterier på lager.

Batteriet har en indikator på, der viser, hvor meget strøm, der er tilbage.

Ulempen er, at servicen koster 200 kr. plus 200 kr. depositum med mindre man er Telenor-kunde, som slipper med depositummet.

Telias batteri koster blot 149 kr. og er dermed billigere, men meget ringere, fordi det slet ikke indeholder ligeså meget strøm og er klodset med skarpe ukomfortable kanter og hjørner.

Batteriet har ingen indikator, der viser, hvor meget strøm der er tilbage. Desuden bliver det meget varmt når det aflades over på telefonen.

Og selv om Telia lover at man altid kan bytte sit batteri til et fuldt opladt, forekommer det tvivlsomt, om Telia har kapaciteten til at ombytte de 2.000 batterier, som håber at sælge, for det tekniske setup ser tillempet ud og har meget få ladestationer.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Annette Heick: Gør mig den tjeneste...
bt.dk
Kvinde er faldet ud af vindue: Hendes...
bt.dk
Historisk interview: Kendt dansk...
bt.dk
Øksemandens far står frem: 'Hvorfor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx