Af David Andersen - 26/08-17 16:46

Raser over H&M: I er NØDT til at løse det problemRaser over H&M: I er NØDT til at løse det problem

Den svenske tøjgigant H&M bliver endnu en gang kritiseret for tøjstørrelserne.

storybild

Hvis man er kurvet, er H&M ikke det bedste sted at handle, hvis man vil have meget at vælge imellem.

Det ved de fleste voksne mennesker, som ikke lige er en størrelse small eller medium. Men alligevel blev det for meget for engelske Samantha Bell, da hun for nylig besøgte en af den svenske tøjkædes butikker i storbyen Manchester.

Hun bruger størrelse 42 (L/XL), og selv om de havde jeans i den størrelse i butikken, kunne hun slet ikke vride sig ned i dem. Det fik hende til at finde en tilsvarende størrelse i lavpriskæden Primark og sammenligne de to par jeans på Twitter.

Her fremgår forskellen på de to par jeans meget tydelig.

'Tag jer sammen H&M - I er NØDT til at løse det problem. H&M 16 v. Primark 16 (sort). Ikke fedt', skriver hun på Twitter.

En engelsk størrelse 16 svarer til en dansk str. 42.

Ifølge Samantha Bell er der hele 14 cm. forskel på livvidden på de to par jeans, der begge er skinny jeans.

H&M har sendt et statement til Business Insider, hvor de på baggrund af Samantha Bells kritik forsøger at forklare, hvorfor deres jeans er markant mindre end andre tøjkæders jeans med samme officielle størrelse.

'H&M's størrelser er globale, og størrelserne i UK er de sammen som i alle 66 markeder, som vi opererer i. Da der ikke findes en global standard for størrelser, vil størrelserne variere mellem brands og forskellige markeder', skriver H&M til Business Insider.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx