Af Amalie Abildgaard - 24/10-17 23:00; Opdateret: 24/10-17 23:11

Officielt: Her er Danmarks bedste shoppingcenterOfficielt: Her er Danmarks bedste shoppingcenter

Afgørelsen blev truffet på bagrund af hundredevis af interviews.

storybild

Frederiksberg Centret har tirsdag aften vundet en pris for Danmarks bedste shoppingcenter. (Billede: Andreas Hagemann Bro (arkiv).)

For 10. år i streg er Danmarks bedste shoppingcenter blevet kåret. Begge vindere af hovedpriserne ligger inden for den københavnske bygrænse.

Skal du svinge dankortet i tørvejr og under fine forhold, må du til hovedstaden, for der ligger Danmarks to bedste shoppingcentrer. De blev nemlig kåret tirsdag aften i samarbejde mellem Detail-forum og ICP.

Sejren gik til Frederiksberg Centret, der vandt prisen som Danmarks bedste shoppingcenter over 25.000 m2, mens Spinderiet i Valby vandt den anden hovedpris som Danmarks bedste shoppingcenter under 25.000 m2.

Det fremgår i motiveringen, at Frederiksberg Centret blandt andet vandt for sit mix af butikker og en indretning i tidens stil, mens Spinderiet vandt for at være et moderne citycenter og utraditionel arkitektur.

Frederiksberg Centret vil ydermere være repræsenteret i konkurrencen om at blive Skandinaviens Bedste shoppingcenter i 2018.

Kåringerne fandt sted ved et arrangement i Mogens Dahls koncertsal i København.

Afgørelsen skete på baggrund af 100 interviews med stamkunder i hvert af de 24 deltagende centre og gennem en jurys bedømmelse af centrets ledelses besvarelse af et spørgeskema om forskellige forhold i centret.

Blandt andre priser vandt herningCentret som Danmarks bedste aktiviteter, Waterfront i Hellerup vandt for Danmarks flotteste center og Danmarks hyggeligste center gik til Rødovre Centrum.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Her blev Avicii fundet død
bt.dk
Lego-arving sælger ud igen: Dropper...
bt.dk
Nyt forslag fra DF: Det er logik for...
bt.dk
Boligsælgere kræver mere: De...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx