Af - 21/02-14 06:31

Mænd: Banken skal betale for sprut og strippereMænd: Banken skal betale for sprut og strippere

Danske mænd påstår, at det ikke er dem, der har brugt formuer på champagne, sprut og massage. De hævder, at deres kreditkort er blevet stjålet. Men den går ikke.

storybild

(Billede: AP/Arkivfoto)

Mange mænd bliver ramt af så skrækkelige økonomiske tømmermænd efter natlige byture i ferie og weekender, at de påstår, at det ikke er dem, der har brugt vilde formuer på champagne, sprut og massage.

»Det er ikke noget ukendt fænomen, at når alkoholen går ind, går forstanden ud,« siger Ann Lehmann Erichsen, forbrugerøkonom i Nordea.

Mændene påstår, at deres chip-kreditkort er blevet kopieret og misbrugt på natklubber, hvor de faktisk har opholdt sig.

Men langt de fleste bliver endnu mere slukørede, når bankerne dokumenterer, at det ikke er sket.

Imidlertid er nogle mænd så ruinerede og stædige, at de klager til Pengeinstitutankenævnet, der frit oversat typisk meddeler dem; »Du har muligvis glemt det i din brandert, men du har brugt pengene.«

Metroxpress har læst en række af sagerne.

En mandlig kunde afviste, at han under et natligt besøg på stripklubben Mary i Riga havde brugt cirka 40.000 kr. på at købe 'omgange' til andre gæster samt champagne, cocktails og massage.

Han havde været på stripklubben.

En anden mente, at Danske Bank skulle kompensere ham, efter, at han på Linses Kesslers stripklub skulle have brugt 157.000 kr. Også 30.000 kr. til advokaten kunne han skyde en hvid pind efter.

Også han havde haft en våd aften på stripklub.

På en tredje mands kreditkort var der under en ferie i spanske Marbella blevet hævet 99.965 kr. Det blev hævdet, at han gennem fire timer drak champagne med tre unge kvinder. Han havde været på baren.

Og sådan fortsætter det med eksempelvis en mand som påstod, at det ikke var ham, der havde brugt 134.000 kroner i Skt. Petersborg.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Atlético var én mand nede: Så dukkede...
bt.dk
Sophie Løhde: 'Det er ikke kæmpe skridt'
bt.dk
En af Danmarks rigeste familier...
bt.dk
Efter massiv kritik i pokalkamp: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx