Af - 06/08-15 09:40

Her kan du få gratis is i  modeugenHer kan du få gratis is i modeugen

Nu kan du spise Mads Nørgaard... GRATIS og helt frem til på lørdag.

Bildstrecke im Grossformat »

Her er de nye Nørgaard-striber, som du nu har mulighed for at sætte tænderne i - helt gratis de næste tre dage.

Hansens Flødeis er trukket i Mads Nørgaards stribede klæder. De to virksomheder har lagt pjalterne sammen og fabrikeret en is med striber.

En is, som du kan få gratis torsdag, fredag og lørdag fra Mads Nørgaards butik på Strøget i København klokken 16 (lørdag klokken 14), så længe lager haves.

Den stribede flødeis smager af vanilje og chokolade og er fremstillet af økologisk dansk jersey mælk, Hansens egen dobbelte vaniljeblanding og ægte chokolade.

Så meget feder din is
Så meget feder din is

Gratis is er altid dejligt, men kan det overhovedet betale sig i et markedsføringsperspektiv? Det spurgte Metroxpress Jesper Højberg Christensen om.

- Det er en fin måde for Mads Nørgaard at få folk til at huske firmaet. Også selvom isen ikke er et produkt, som firmaet normalt vil sælge, siger Jesper Højberg Christensen, der er brandingekspert i reklamebureauet Advice.

Han er til gængæld lidt mere undrende over, hvad Hansens Flødeis får ud af samarbejdet. Jesper Højberg Christensen fortæller nemlig, at når firmaer går sammen i et samarbejde, har det størst mulighed for at blive en succes, hvis firmaerne står for det samme.

Liste: Her er sommerens nye is
Liste: Her er sommerens nye is

- Hansens Flødeis forbinder jeg med noget gammeldags og nok med en anden målgruppe end dét, jeg forbinder Mads Nørrgard med. Nørgaard er er mere "med på moden".

LÆS OGSÅ: Hun spiser for fire personer: Derfor tager hun aldrig på

LÆS OGSÅ: Huslejen er blot 10 kroner - men luksuslejligheden gemmer på en overraskelse

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx